Jak musí být dlouhé nechty na aplikaci gelove

Autor: lanka® Datum: 20.12.11 15:21 odpovědí: 5

Dobrý den chci se zeptat jak dlouhé nechty musí být na aplikaci gelových nechtů děkuji moc

Upozornění
Tato otázka je 152 dnů bez odpovědi a proto byla uzavřena.
Máte-li podobnou otázku, a nenašli jste vhodnou odpověď, založte novou otázku.

Seznam odpovědí:
Pro zobrazení struktury odpovědí klikněte zde

Odpovědi na otázku:
Autor: martinaa®
Datum: 20.12.11 15:30
Předmět: RE: Jak musí být dlouhé nechty na aplikaci gelove 

Pokud nejsou okousané do masa nebo tak dlouhé, že by vyčuhovaly, gelovky na nich budou držet dobře

Viděla jsem gelovky i na nehtech okousaných. Drží hůře, ale drží

Ohodnoceno: 0x

Autor: zanyyy
Datum: 21.12.11 16:53

na nehty chodím a na délce vůbec nezáleží

Datum: 21.12.11 19:03

Mě manikérka nehty ostříhala nakrátko, zapilovala a přilepila umělý nehet, na to dávala pak gel. Držely dobře.

Autor: viky®
Datum: 22.12.11 00:18

" Ianka" ...... Vaše nehty, tak jak jsou, budou dobré. Troufám si to napsat. Jak psáno už nahoře, jestli je nemáte ukousané do masa. Můžete si nehty nechat nalepit, nebo si nechat udělat Francii, jen na své nehty. Jestli chcete. Je to nejlepší. Vaše nehty se krásně zpevní. Můžete je mít dlouhé, jak chcete. Když si dáte přirozený růžový podklad, bílé konečky, vydrží vám krásné nehty celý měsíc. Cena 250,-Kč

Autor: janka®
Datum: 22.12.11 22:12

Gelove se daji aplikovat i na kratke nehty. Narazila jsem ted na neco nevoho nevite nekdo jak to funguje? http://on.fb.me/u0Ew0v

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz

Této konkrétní otázky

RSS Poradte.cz

Copyright © 2004-2012 Hups.cz. Všechna práva vyhrazena.
Poradte.sk - internetová poradňa | Píše.cz - založte si nový blog | Rychlehry.cz - nejlepší online hry | ProTebe.cz - vyznání lásky | Nepíše.cz - archiv článků