Secondhand v Praze, který vykupuje

Autor: tondaj Datum: 16.11.11 21:59 odpovědí: 8

Kompletně jsem obměnil módu a část oblečení je dobrá - mám toho pět vietnamských tašek. Neznáte v Praze secondahndy, které vykupují?

Upozornění
Tato otázka je 173 dnů bez odpovědi a proto byla uzavřena.
Máte-li podobnou otázku, a nenašli jste vhodnou odpověď, založte novou otázku.

Seznam odpovědí:
Pro zobrazení struktury odpovědí klikněte zde

Odpovědi na otázku:
Datum: 16.11.11 22:38
Předmět: RE: Secondhand v Praze, který vykupuje 

Pokud vím, tak sekáče nakupují oblečení ze zahraničí na kila. I pokud by se našel takový, který by byl ochoten to vykoupit, tak by ti to nezaplatilo ani cestu tramvají. Dej to na Aukro, tam se ukáže skutečná tržní cena.

Ohodnoceno: 2x

Autor: suzymon®
Datum: 16.11.11 23:00
Předmět: RE (2x): Secondhand v Praze, který vykupuje 

Moje řeč! Není co dodat, ani co lepšího poradit.

Ohodnoceno: 1x

Autor: tondaj
Datum: 16.11.11 23:40

Tak jsou tam třeba i zimní/letní bundy, některé jsem skoro nenosil. Aukro mě sice napadlo, ale neláká mě představa focení, administrování účtu, domlouvání s kupujícím, potom balení a posílání každého kusu oblečení, je to moc časově náročné, přece jen hromadné odvezení do secondhandu zabere maximum hodinu a tam si to už přeberou.

Já bych to i vyházel, ale přítelkyně mě tlačí do prodeje, utržené peníze se chystá zrekvírovat pro své potřeby

Pokud byste mi rozmlouvali secondhand, tak možná vás napadne charita v Praze, která oblečení bere?

Datum: 16.11.11 23:46
Předmět: RE (3x): Secondhand v Praze, který vykupuje 

Dej to přítelkyni. Ať ukáže co v ní je.

Ohodnoceno: 0x

Autor: kejki
Datum: 17.11.11 02:12

Charita měla kontejnery i Ikea Černý Most, možná i jinde.

Autor: moxa®
Datum: 19.11.11 18:10

Obchod Nadace Sue Ryder bere hezké věci, prodává je a za utržené peníze podporuje svoje projekty - aktivity a domov pro důstojné stáří. Je to opravdu skvělý podnik, stojí za to se tam podívat .

Je jich možná po Praze víc, vím o jednom na adrese Michelský Dvůr.

Ohodnoceno: 1x

Autor: karhan
Datum: 17.11.11 17:06

Na Aukro je škoda času něco dávat,také jsem fotil atd. a výsledek : OO žádný,neprodal jsem nic

Autor: numero
Datum: 02.12.11 12:40

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz

Této konkrétní otázky

RSS Poradte.cz

Copyright © 2004-2012 Hups.cz. Všechna práva vyhrazena.
Poradte.sk - internetová poradňa | Píše.cz - založte si nový blog | Rychlehry.cz - nejlepší online hry | ProTebe.cz - vyznání lásky | Nepíše.cz - archiv článků