Akrylové nehty se odchlipují

Autor: vama® Datum: 03.10.11 21:15 odpovědí: 6

Nevíte někdo, jak vyřešit odchlipování akr. nehtů? Pokud je udělaná francie, tak je to poměrně dost vidět. Mám tento problém i od profi nehtařky. Dík

Upozornění
Tato otázka je 202 dnů bez odpovědi a proto byla uzavřena.
Máte-li podobnou otázku, a nenašli jste vhodnou odpověď, založte novou otázku.

Seznam odpovědí:
Pro zobrazení struktury odpovědí klikněte zde

Odpovědi na otázku:
Autor: 222hel®
Datum: 03.10.11 21:31
Předmět: RE: Akrylové nehty se odchlipují 

Manželka našla tady radu, kde dělají výborné a levné nehty a vyzkoušela to. Je to v Poděbradech a dělají to Vietnamci. Je to Francie, nehty se neodlupují, není žádná stížnost. Už kamarádky manželky také vyzkoušely a jsou spokojené.Přečtěte si prosím odkaz. Neumím to vložit, tak je to zkopírované, jak to dát do hledáčku. Nehty-Nymburk,kdo poradí, kde dělají nehty | Poradte.cz

Ohodnoceno: 0x

Autor: vama®
Datum: 03.10.11 21:37

Bohužel vietnamci v Poděbradech mi nepomůžou. Jednak jsou daleko a jednak si chci nehty dělat sama. Problém s odchlipováním jsem měla i u profesionálky.

Autor: almira®
Datum: 04.10.11 12:04
Předmět: RE (2x): Akrylové nehty se odchlipují 

Akryl se mi taky odchlypoval.. Změnila jsem to na gel a mám po problému... chodím po pěti týdnech...

Autor: jatinka
Datum: 04.10.11 13:54

Tento problém mám taky, ale myslim, že kvalitní PRIMER by to měl vyřešit

Autor: vama®
Datum: 04.10.11 18:38
Předmět: RE (2x): Akrylové nehty se odchlipují 

Dokáže někdo poradit kvalitní primer, neboť toto by bylo elegantní řešení

Autor: pumbaaja®
Datum: 02.11.11 22:37

Nebuďte blázni chodit na nehty k Vietnamcům. Zdobí sice krásně stojí to pár kaček, ale kvalita toho akrylu je příšerná! A pokud si nehty od nich necháte sundat tak na své nehty tak půl roku zapomeňte. Radši si připlaťte

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz

Této konkrétní otázky

RSS Poradte.cz

Copyright © 2004-2012 Hups.cz. Všechna práva vyhrazena.
Poradte.sk - internetová poradňa | Píše.cz - založte si nový blog | Rychlehry.cz - nejlepší online hry | ProTebe.cz - vyznání lásky | Nepíše.cz - archiv článků