| registrace |
| hodnosti |
| výhody registrace |
| ztráta hesla |
| moje stránka |
| nastavení uživatele |
| ohodnocené odpovědi |
| oblíbené otázky |
| odpovědi na mail |
| moje otázky |
| které jsem založil(a) |
| do kterých jsem přispěl(a) |
| které jsem neviděl(a) |
| Plus+ |
Zdravím 
Dá se něco udělat s kůžičkou, která roste přes nehty? Měla by na to existovat nějaká mast nebo tak něco...
ještě obrázek... na tom prvním je vidět jak to vypadá, a na tom druhém jak by to správně vypadat mělo...
druhý obrázek nejde vložit, ale myslím, že je vidět ta linie, kde už by ta kůžička být neměla

na to jsem viděl v manikúře takovou škrabku a pak mastit mastí.
já jsem si na to pořídila taková ta dřívka, kterými se to zatlačuje, jenže to nepomáhá, protože ta kůžička prostě roste dál a dál... takže mě napadlo jedině to něčím úplně odstranit a pak jestli by na to existovala třeba nějaká mast, aby to zastavila...
Já mám tenhle problém už od malička a ještě se mi dělají záděry, což je někdy dost bolestivý.

Když jsem si nechala udělat umělé nehty, tak mi tu kůžičku před tím opilovali kulatým (nebo oválným) elekrickým pilníkem, co používají a bylo to raz dva pryč. Určitě by vám někdo, kdo dělá manikúru nebo gelové nehty, poradil.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz