Kůžička přes nehty

Autor: jerrysek® Datum: 11.08.11 12:59 odpovědí: 4

Zdravím

Dá se něco udělat s kůžičkou, která roste přes nehty? Měla by na to existovat nějaká mast nebo tak něco...

doplněno 11.08.11 13:01:

ještě obrázek... na tom prvním je vidět jak to vypadá, a na tom druhém jak by to správně vypadat mělo...

doplněno 11.08.11 13:05:

druhý obrázek nejde vložit, ale myslím, že je vidět ta linie, kde už by ta kůžička být neměla

Upozornění
Tato otázka je 285 dnů bez odpovědi a proto byla uzavřena.
Máte-li podobnou otázku, a nenašli jste vhodnou odpověď, založte novou otázku.

Seznam odpovědí:
Pro zobrazení struktury odpovědí klikněte zde

Odpovědi na otázku:
Autor: olaf71®
Datum: 11.08.11 13:04
Předmět: RE: Kůžička přes nehty 

na to jsem viděl v manikúře takovou škrabku a pak mastit mastí.

Ohodnoceno: 0x

Autor: jerrysek®
Datum: 11.08.11 13:08
Předmět: RE (2x): Kůžička přes nehty 

já jsem si na to pořídila taková ta dřívka, kterými se to zatlačuje, jenže to nepomáhá, protože ta kůžička prostě roste dál a dál... takže mě napadlo jedině to něčím úplně odstranit a pak jestli by na to existovala třeba nějaká mast, aby to zastavila...

Autor: lujs®
Datum: 11.08.11 15:59

Já mám tenhle problém už od malička a ještě se mi dělají záděry, což je někdy dost bolestivý.

Autor: georgina®
Datum: 11.08.11 18:46

Když jsem si nechala udělat umělé nehty, tak mi tu kůžičku před tím opilovali kulatým (nebo oválným) elekrickým pilníkem, co používají a bylo to raz dva pryč. Určitě by vám někdo, kdo dělá manikúru nebo gelové nehty, poradil.

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz

Této konkrétní otázky

RSS Poradte.cz

Copyright © 2004-2012 Hups.cz. Všechna práva vyhrazena.
Poradte.sk - internetová poradňa | Píše.cz - založte si nový blog | Rychlehry.cz - nejlepší online hry | ProTebe.cz - vyznání lásky | Nepíše.cz - archiv článků