Manikura a pedikura

Autor: kockla® Datum: 30.03.11 22:58 odpovědí: 6

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli nemáte někdo zkušenost s dobrou ale ne moc drahou pedikůrou a manikůrou (salonem) v Brně? Děkuji předem za odpověď

Upozornění
Tato otázka je 416 dnů bez odpovědi a proto byla uzavřena.
Máte-li podobnou otázku, a nenašli jste vhodnou odpověď, založte novou otázku.

Seznam odpovědí:
Pro zobrazení struktury odpovědí klikněte zde

Odpovědi na otázku:
Autor: morena®
Datum: 30.03.11 23:28
Předmět: RE: Manikura a pedikura 

Nejsou uplne nejlevnejsi ale ani ne predrazeni na to, ze jsou ve stredu Brna. A hlavne - jejich prace je fakt kvalitni:

http://www.nailexpert.cz/index.html

Ohodnoceno: 2x

Autor: kockla®
Datum: 31.03.11 10:16
Předmět: RE (2x): Manikura a pedikura 

Dívala jsem se na tu stránku, na kterou jste mi dala odkaz, a musím říct, že mě to hodně zaujalo, jenom můžu se zeptat, zda-li nevíte, jestli v té Klasické Pedikůře(200,-) a Manikůře (250,-) je i lakování nehtů? Jelikož pak mají zvlášť Lakování za 100,-. A děkuji moc za tip, určitě tento salon vyzkouším.

Autor: morena®
Datum: 03.04.11 00:17
Předmět: RE (3x): Manikura a pedikura 

to Vam bohuzel nepovim, ja tam byla jen na gelovky.

Ohodnoceno: 0x

Autor: lidus®
Datum: 31.03.11 10:15
Předmět: RE: Manikura a pedikura 

Výborná zkušenost Brno-Bystrc, pedíkérka dojde ke mě domů a cena za luxusní ošetření nohou s masáží je 200kč. Má i provozovnu a další je také v Bystrci a dělají i manikůru (jsou na netu) ale nedochází do domu.

Ohodnoceno: 2x

Autor: kockla®
Datum: 31.03.11 10:26
Předmět: RE (2x): Manikura a pedikura 

Mohla bych se zeptat, jestli ta pedikérka, která chodí až domů, dělá i manikůru? Jelikož je to hodně dobrá cena (jenom 200,-). Popřípadě nevíte jestli má nějaké informace na internetu (kontakt, ceník..)? A ještě jestli i nevíte jakou mají stránku na internetu ten další salon v Bystrci? Děkuji moc

Autor: lidus®
Datum: 31.03.11 14:14
Předmět: RE (3x): Manikura a pedikura 

Máte to ve vnitřní poště.

Ohodnoceno: 0x

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz

Této konkrétní otázky

RSS Poradte.cz

Copyright © 2004-2012 Hups.cz. Všechna práva vyhrazena.
Poradte.sk - internetová poradňa | Píše.cz - založte si nový blog | Rychlehry.cz - nejlepší online hry | ProTebe.cz - vyznání lásky | Nepíše.cz - archiv článků