| registrace |
| hodnosti |
| výhody registrace |
| ztráta hesla |
| moje stránka |
| nastavení uživatele |
| ohodnocené odpovědi |
| oblíbené otázky |
| odpovědi na mail |
| moje otázky |
| které jsem založil(a) |
| do kterých jsem přispěl(a) |
| které jsem neviděl(a) |
| Plus+ |
Dobrý den,
chtěl bych se poradit. Jsem muž a hodně se potím v podpaží, samozřejmě že mám chlupaté podpaží. Nevíte čím bych mohl pocení zmírnit nebo se ho zbavit? Mám stále propocené kruhy v podpaží u oblečení.
Děkuji
Doporučila bych antiperspirant, ale říká se o nich, že nejsou vůbec zdraví prospěšné. Taky jsem někde četla, že šalvěj zmírňuje pocení, tak možná zkusit pít jeden dva šálky šalvěje denně a nebo se poradit v lékárně, jestli na to něco neni. Jinak nevím
Antiperspirant, ale ten je účinný na pokožce, takže bych doporučovala oholit se. Proč ne? 
Já se holím v podpaží již několik let a manželka si to nemůže vynachválit i já se cítím víc v pohodě 
Přesně tak, oholit. Můj manžel sice antiperspirant používá, ale na neoholené podpaží a děsně se diví, že to nepomáhá 
Každopádně oholit a pak Driclor.Používám ho přes léto už několik let a velká spokojenost.Běžné antiperspiranty z drogerie nejsou moc účinné. http://www.lekarna.cz/driclor-sol-20ml-roll-on/
O dricloru je zde nekolik diskuzi, na netu je jich fura. Nedoporucuji nikomu. Je lepsi se potit, nez si zadelavat na velke zdravotni problemy. Zadejte si do vyhledavace acne inversa a uvidite.
Když se oholím, budu mít hustší chlupy v podpaží když si je tam později nechám ne? Jde se holit i žiletkou nebo jen strojkem?
Nesmysl, holením chlupy nezhoustnou. Holte se čím chcete, mně přijdou nejpohodlnější takové ty hrabičky.
Husté pak nebudou a navíc, jak si zvyknete, už si je narůst nenecháte a nebo jen na zimu
A také doporučuji nosit prodyšné svršky a žádně uměliny!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz