| registrace |
| hodnosti |
| výhody registrace |
| ztráta hesla |
| moje stránka |
| nastavení uživatele |
| ohodnocené odpovědi |
| oblíbené otázky |
| odpovědi na mail |
| moje otázky |
| které jsem založil(a) |
| do kterých jsem přispěl(a) |
| které jsem neviděl(a) |
| Plus+ |
Dobrý den,
udělali se mi bílé flíčky na nehtech,už to mám celkem dlouho a hodně skoro na všech,co myslíte čeho je to nedostatek?mám dojem že zinku,ale obden beru vápník-hořčík-zinek a bez efektu. Myslíte že toho zinku je tam málo?A nemůže to být i krémem na ruce?vposlední době jsem změnila značku.Místo Avonu kupuji Atrix,zdá se mi lepší a výživnější,ale nemůže to být taky tím?
Občas se mi taky dělají. Je to z nedostatku vitamínu B, nebo vápníku nebo zinku. Vznikají někdy i ze stresu. Krémem by to být mohlo, pokud neobsahuje to co ten předtím.
Zkuste biotin plus z lékárny. Je to levné a při dlouhodobém užívání to zabírá na vlasy, nehty a pleť.
nejjednodušší je každý den sníst jogurt, je to ověřené 
Mívám je celý život a babička mi říkala, že podle toho na kterém jsou prstu je to : palec=víra, ukazovák=naděje, prostředník= láska, prsteník =štěstí, malíček=neštěstí. To asi proto, že na malíčku se většinou neobjevují. Tak to neřešte a radujte se, že Vás třeba čeká jen samé štěstí nebo láska.
Patronka
Tak tahle odpověď bude nejspíš pro hodně lidí nakažlivá. Jak jsem to četl, tak už jsem zkoumal bílé puntíky na nehtech 
Kupte zinek forte a 3xdenně.Vyzkoušeno.
Vitaminy A,D,kremik,vapnik zelezo,to jsou dulezite prvky pro zdrave nehty.Mimo jine,pozor pri manikure,nebo pri praci,muze se jednat o tzv.poraneni,nehtu,pak tam vznikne vzduchova bublina,bily flicek.
Jak už bylo řečeno, nedostatek vitamínů a stopových prvků. Nikdy jsem nepřemýšlel proč jsem je občas míval a občas ne, pokaždé na jiných prstech... Pak jsem jako dealer Herbalife sežral jednu dávku a zmizely najednou všechny. Dnes dodržuji pravidelný pivní pitný režim a na nehtek po bílých skvrnách ani stopy...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz