Nehty na nohou

Autor: kina® Datum: 04.02.11 23:39 odpovědí: 3

Dobrý den, rád bych se zeptal na jeden problém ohledně nehtu na noze.Mám na levé noze nehet u palce a pod nehtem se mi udělá něco co nevím co to je!Vypadá to jako když se mi pod nehtem shrne kůže a uschne.Když si onu věc,kterou mám pod nehtem nůžkama pomalu vydrolím,není to tak hrozné,ale nehet je poslední dobou čím dál horší.

Pokud byste někdo věděl,co to může být a jak se toho popřípadě zbavit,,rád si přečtu vaši radu.

p.s. na pravé noze na palci mám nehet naprosto v pořádku a i na ostetních prstech mám nehty o.k.

doplněno 07.02.11 22:35:

Nevím jestli to je plíseň,tak mi to nepřipadá.Spíš jako kůže pod nehtem.

Upozornění
Tato otázka je 467 dnů bez odpovědi a proto byla uzavřena.
Máte-li podobnou otázku, a nenašli jste vhodnou odpověď, založte novou otázku.

Seznam odpovědí:
Pro zobrazení struktury odpovědí klikněte zde

Odpovědi na otázku:
Autor: des®
Datum: 05.02.11 00:24
Předmět: RE: Nehty na nohou 

Pozor na to!Je to plíseň.Je na to vynikající mast Canespor.

Ohodnoceno: 1x

Autor: 1jana®
Datum: 05.02.11 05:36

Nemusí to být nutně plíseň. Nejlépe navštívit kožního lékaře, odebere vzorek a podle nálezu doporučí léčbu.

Ohodnoceno: 2x

Autor: veroline®
Datum: 10.02.11 16:09

Návštěva u kožního je nejlepší nápad. Nejspíš se dozvíš co to vážně je a ještě ti předepíše nějakou mst.

Ohodnoceno: 2x

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz

Této konkrétní otázky

RSS Poradte.cz

Copyright © 2004-2012 Hups.cz. Všechna práva vyhrazena.
Poradte.sk - internetová poradňa | Píše.cz - založte si nový blog | Rychlehry.cz - nejlepší online hry | ProTebe.cz - vyznání lásky | Nepíše.cz - archiv článků