Jaký lubrikační gel

Autor: crazim® Datum: 27.07.10 17:40 odpovědí: 12

chtěla bych se zeptat, zda máte někdo zkušennosti s tímto "pomocníkem".vím, že se dá koupit v jakýchkoli drogeriích, ale nevím jestli si můžu být jistá jestli mi to neublíží např alergie apod. dá se sehnat např také na předpis od lékaře?nebo si ho můžu koupit volně v lékárně?díky za odpovědi

Upozornění
Tato otázka je 559 dnů bez odpovědi a proto byla uzavřena.
Máte-li podobnou otázku, a nenašli jste vhodnou odpověď, založte novou otázku.

Seznam odpovědí:
Pro zobrazení struktury odpovědí klikněte zde

Odpovědi na otázku:
Autor: lidus®
Datum: 27.07.10 17:52
Předmět: RE: Jaký lubrikační gel 

Vyzkoušela jsem jich poměrně dost, v lékárně se magistra smála a říkala, že aspoń ví jaký který je a může radit zákazníkům. Podle mě je nejlepší TY (a ) já nevím kde je ta značka na klávesnici JÁ-lubrikační gel s olejem čajovníku australského. Výrobce. dr. Muller-Pharma, cena 110kč.

Ohodnoceno: 1x

Datum: 29.07.10 09:52
Předmět: RE (2x): Jaký lubrikační gel 

Tahle značka: &? ta je i v tomto editoru (poslední tlačítko vpravo, co vypadá jako tlačítko na klávesnici a v bubline ukazuje "Insert Special Charakter". Anebo v alfanumerické klávesnici spolu se sedmičkou. Při anglické klávesnici se šiftem, při české přes šedý alt (AltGr).

Ohodnoceno: 0x

Datum: 29.07.10 10:24
Předmět: RE (3x): Jaký lubrikační gel 

kartaginec-ano to je ta značka ale ať dělám co dělám tak jí nenapíšu.Klávesnice Génius-asi není pro blbce co umí na PC jako já.

Datum: 29.07.10 10:41
Předmět: RE (4x): Jaký lubrikační gel 

Nebo levý alt +0038; viz třeba http://typografie.wz.cz/entity.html. Anebo, jak pravím, přímo v tomhle editoru, viz obrázek.

Datum: 29.07.10 10:45
Předmět: RE (5x): Jaký lubrikační gel 

Další obrázek, co se ukáže po kliknutí podle předchozího

Datum: 29.07.10 10:50
Předmět: RE (5x): Jaký lubrikační gel 

&- huráááááááááááááááá. Díky moc, zase umím víc než dříve.

Autor: hejkal®
Datum: 27.07.10 18:41

My dříve narození a hlavně dříve narozené máme dobré zkušenosti s lubrigely z lekárny. Pro ty uspěchané mladíčky se dá koupit i gel s mírně znecitlivujícími účinky.
Některé sexshopy nabízejí i gely na povzbuzení.
Ale lekárna je jistější.
Motto: kdo maže, ten ...

Autor: lucinkaf®
Datum: 27.07.10 19:53

upřímně bez lubrikantu si milování nedokážu ani představit, ne že bych měla nějaké problémy třeba s vlhnutím, ale opravdu ctím již zmiňované pravidlo Kdo maže... Vyzkoušela jsem jich spousty a nejvíc mi vyhovuje to od Durexu, 2v1 Play massage

Autor: hangar®
Datum: 27.07.10 20:05

Tak to ja si to zase nedovedu predstavit "s" ... asi mladi At nam dlouho slouzi..s

Datum: 29.07.10 10:46

Úplně na všechno je dobrá indulona

Autor: myse®
Datum: 29.07.10 14:24

no tak na tohle teda ne!

Autor: sebod®
Datum: 29.07.10 14:31
Předmět: RE (3x): Jaký lubrikační gel 

Indulona - zkuste tu proti komárům . Garantuji vám nekonečný orgasmus

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz

Této konkrétní otázky

RSS Poradte.cz

Copyright © 2004-2012 Hups.cz. Všechna práva vyhrazena.
Poradte.sk - internetová poradňa | Píše.cz - založte si nový blog | Rychlehry.cz - nejlepší online hry | ProTebe.cz - vyznání lásky | Nepíše.cz - archiv článků