| registrace |
| hodnosti |
| výhody registrace |
| ztráta hesla |
| moje stránka |
| nastavení uživatele |
| ohodnocené odpovědi |
| oblíbené otázky |
| moje otázky |
| které jsem založil(a) |
| do kterých jsem přispěl(a) |
| které jsem neviděl(a) |
| Plus+ |
Ahoj lidi, chtěla bych se zeptat proč se mi rozdvojují nehty. Když si chci trošku nechat narůst nehty tak se mi rozpůlí a pak mi ta jedna vrstva upadne a mám na nehtu hnusnou (odřeninu) a pak si musím ten nehet ostříhat. Nezlobí mě jen jeden nehet ale všechny i na nohách kromě palců na kterých mám nehty hodně tvrdé. Poraďte mi prosím někdo co s tím mám dělat. Vaše lili65.
Asi tvoje tělo produkuje málo lepidla, doporučuju navšívit lékaře.
-
Pokud Vám tato odpověď pomohla, klikněte na "dobrá odpověď".
Doporučuju koupit si v lékárně Viaderm ( http://www.kzw.cz/produkty/viaderm-38.asp).
-
Pokud Vám tato odpověď pomohla, klikněte na "dobrá odpověď".
Nebo trpíš schizofrenií, proto se ti rodvojují nehty (smích) 
Pokud Vám tato odpověď pomohla, klikněte na dobrá odpověď. 
Nabízí se více variant, foto by nebylo? Mohlo by se jednat o plíseň nehtovou... Poruchu štítné z nedostatek křemíku, zinku takto od stolu bez obtázku těžko radit.
Už se to tady mockrát probíralo - z vlastní zkušenosti mohu doporučit Biosil Plus, dostaneš ho v každé lékárně, stojí asi 60,- Kč a je to dávka na 2 měsíce. Musí se užívat dlouhodobě, nejmíň 3 měsíce, ale půl roku je lepší. Není to otravné, jedna tabletka denně, lze nechat rozpustit v ústech, chutí trochu připomíná bonbóny Pincky. Vydrž a za půl roku se budeš radovat z krásných tvrdých nehtů.
Pomáhá to i na slabé nehty?
Já jsem se jednou popálil a od té doby mám slabý nehet.
U Vás bude spíš problém v nehtovém lůžku než v nedostatku minerálů 
V lékárně se dají koupit malé tubičky s krémem speciálně na nehty a nehtová lůžka. Např.od firmy Kosmín. Pomáhají a fungují. 
Měla jsem to samé a pomohl mi rybí tuk v kapslích.
Na nehty je sporta pripravku zkus se zeptat v lekarne, ja mam dobrou zkusenost treba s Dermaxem, ten je na nehty i vlasy.
Loupání se horní vrstvy nehtu je často příčinou kožní mykozy,takže koupat,dezinfikovat a mazat antimykotikem,a to i dva týdny po vymizení příznaků,protože jak je známo,kůže je na tohle pěkná mrška takže i když ted problém zdánlivě vyřešíš,za chvíli je tu zase.
Ahoj Lili, čas od času mám stejný problém, ale vždy mi na relativně dlouhou dobu pomohou tablety Feminine support pro zdravé vlasy, kůži a nehty od NATURES BOUNTY. Přípravek je k dostání v lékárnách a obsahuje celou škálu vitamínů a minerálů. Změna k lepšímu se projeví velice rychle, nehty pak rostou rychleji, jsou pevnější a vypadají zdravě. Pak je asi také dávat pozor na správnou techniku pilování nehtů, aby nedocházelo k narušování jejich struktury - pilujeme ve směru růstu nehtů vždy pouze jedním směrem z každé strany. Pavla
To jsem měla také. Pomohli mi tabletky Biosil plus stojí asi 60kč. koupíš v lékárně. jsou dobré na nehty, plet, vlasy...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz