Gelové nehty - kolik času?

Autor: abobina Datum: 09.04.10 11:58 odpovědí: 5

Zdravím Vás. Mám je dotaz : jdu poprvé na modeláž gelových nehtů a chtěla bych vědět, jakou časovou rezervu si mám vyšetřit. DÍKY za odpovědi.

Upozornění
Tato otázka je 647 dnů bez odpovědi a proto byla uzavřena.
Máte-li podobnou otázku, a nenašli jste vhodnou odpověď, založte novou otázku.

Seznam odpovědí:
Pro zobrazení struktury odpovědí klikněte zde

Odpovědi na otázku:
Autor: atrama®
Datum: 09.04.10 12:03
Předmět: RE: Gelové nehty - kolik času? 

To se nedá přesně říct, většinou kolem 2 hodin, záleží co se dělá, jestli jen francie, nebo menší zdobení, složitější, jestli se lepí tipy, nebo nanáší gel na přírodní nehty... a také záleží na zručnosti nehtařky a vybavení. Počítejte 2 - 3 hodiny...

Ohodnoceno: 0x

Autor: bera*
Datum: 12.04.10 10:11
Předmět: RE (2x): Gelové nehty - kolik času? 

Přesně jak píše atrama, záleží na zručnosti nehtařky a náročnosti. Byla jsem u ní 2h - dělala mi nové nehty, vč. tipů, barevné francie, tiskátek. Už to budou 4 týdny, půjdu na doplnění. Drží mi všechny skvěle, jen pod jeden se mi dostal nepořádek, ale dala jsem jim zabrat, takže jsem spokojená.

Autor: kattusca
Datum: 12.04.10 13:39

Souhlasím...cca 2 hodinky. Nehtíky už mám asi přes rok ale musím říct, že už mi nedrží tak, jako ze začátku... teď se mi zpravidla po dvou týdnech od doplnění udělá odchlip a pak když někde o ten nehet zachytnu nebo do něčeho cvrnknu tak mi uletí. Nevím, zda je to tím, že jsou ty nehty po takové době víc oslabené? Máte s tím také takové zkušenosti?

Autor: elena®
Datum: 12.04.10 21:23
Předmět: RE (2x): Gelové nehty - kolik času? 

Zkušenost?...řeknu to jednoduše,nehtařka to začala flákat.

Datum: 02.05.10 17:38

kazda manikerka dela gelove nehty jinak.

Ja si treba neumim predstavit,ze bych u nehtarky sedela 2 hodiny.

Me tam moje dela francii 1 a 15 minut (maximalne), pokud mi cele nehty nalakuje barevnym gelem tak jsem tam hodinu... Kdyz jsem tam byla uplne poprve tak jsem si sve nehty dala jen zpevnit gelem a francii a byla jsem tam take hodinu. Mamce delala nove nehty (dlouhe) byla tam hodinu a pul...

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz

Této konkrétní otázky

RSS Poradte.cz

Copyright © 2004-2012 Hups.cz. Všechna práva vyhrazena.
Poradte.sk - internetová poradňa | Píše.cz - založte si nový blog | Rychlehry.cz - nejlepší online hry | ProTebe.cz - vyznání lásky | Nepíše.cz - archiv článků