| registrace |
| hodnosti |
| výhody registrace |
| ztráta hesla |
| moje stránka |
| nastavení uživatele |
| ohodnocené odpovědi |
| oblíbené otázky |
| moje otázky |
| které jsem založil(a) |
| do kterých jsem přispěl(a) |
| které jsem neviděl(a) |
| Plus+ |
Dobrý den,včera jsem byla u kadeřnice,ke které chodím už několik let..vlasy jsem původně měla plavé s blond melíry,chtěla jsem změnu a nechala si přebarvit vlasy celé na blond,bohužel to nedopadlo dobře a já mam ted hlavu žlutou s bílými pruhy...jsem z toho neštastná a nevím co dělat...chci zpět svojí původní barvu
((
Zajděte znovu ke kadeřnici a reklamujte. Hlavně podomácku neexperimentujte.
Nemusíte ke kadeřnici,stačí si koupit fialový šampon-mají u rossmana a je přímo na žluté vlásky,po něm je budete mít krásně stříbrné a barevně sjednocené..mám to vyzkoušené.
fialový šampon? jak se jmenuje? To mě docela zajímá.
Holky já ten fialový šampon mám taky, ale zatím jsem si s ním umývala vlasy jenom jednou. Mám ho teprve týden a doporučila mi ho kadeřnice. Jmenuje se Silvery - shampoo anti yellow. Mám ho teda přímo od té kadeřnice, takže nevím jestli se dá normálně koupit v drogerce, ale jak už tady někdo psal určitě se dá koupit nějaká jiná značka. A prý jsou proti žlutým vlasům fakt dobré.
já bych se ale ráda zbavila celé blond,protože mi to nesedí...mam strach,že když si dám přeliv nebo barvu,budu zrzavá a to by yla další rána.
Nechala bych si udělat tamvě hnědý melír...to by mohlo opticky ztlunit tu blond.
Ztlumit, promin, píšu rychle...
na celkove blond odbarvenou hlavu jsem si chtela dat cokoladovou a tak jsem na blond dala nejdriv cervenou a az pak si na to dala cokoladovou hnedou. totiz pokud byste si na tu blond dala rovnou hnedou tak muzete docilit nepekne nazelenale
)
doma bych to určitě sama neřešila, na nic bych nečekala a zašla bych zpět do kadeřnictví a tam bych požadovala nápravu
pokud budete doma sama experimentovat, pak už nikde "reklamovat" nelze!
Bianka radí dobře,fialový šampon možná ztlumí,ale bílé pruhy budou fialové. Jsem kadeřnice, ale každé vlasy reagují jinak.Po internetu ani radit nelze,určitě běžte tam ,kde vaše vlasy znají.
Určitě bych zašla do kadeřnictví- zkušená kadeřnice vlasy obarví a bude vše O.K.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz