Levné pánské kadeřnictví - Liberec

Autor: mickey87 Datum: 03.03.10 18:10 odpovědí: 5

Ahoj
potřebuji poradit kde je nějaké pánské kadeřnictví v liberci pro stříhání a melírování.. Pár jsem jich našel ale moc se mi za to nechce davat 7-8 stovek :-|

Upozornění
Tato otázka je 113 dnů bez odpovědi a proto byla uzavřena.
Máte-li podobnou otázku, a nenašli jste vhodnou odpověď, založte novou otázku.

Seznam odpovědí:
Pro zobrazení struktury odpovědí klikněte zde

Odpovědi na otázku:
Datum: 09.03.10 15:36
Předmět: RE: levné pánské kadeřnictví - Liberec 

V Liberci je spousta kadeřnictví, ale s tou cenou Vám moc neporadím.

Pokud chcete ušetřit, máte dvě možnosti:

a) šikovná kamarádka, přítelkyně, příbuzná

b) pokud je v Liberci odborné učiliště vyučujícíc obor kadeřník/ce, je velmi pravděpodobné, že někde provozují středisko odborné výuky. Ostříhání tam sice trvá trochu déle (děvčata ještě nemají takový cvik), ale jsou pod dozorem zkušených mistrových a cena je přijatelnější.

Ohodnoceno: 0x

Autor: gany
Datum: 06.04.10 08:19

Ahoj,mohu doporucit kadernictvi pohoda v Prazske ul..Presnou adresu si najdete na internetu.Jejich tel. 739553008

Autor: newcity®
Datum: 06.04.10 08:24

Já jsem chodíval a byl jsem spokojen v kadeřnictví pod soudem. Když jedete od soudu ke světelné křižovatce pod dálnicí tak hned za kruhovým objezdem před světelnou křižovatkou na levé straně. Bohužel název a ani telefon nemám. Naposledy jsem tam byl teda asi před třemi lety, ale byl jsem spokojen s cenou, rychlostí i kvalitou.

Autor: rob®
Datum: 06.04.10 08:34

Nejsem sice z Liberce, ale vyřešil jsem to strojkem za 4 kila a mám klid na několik let, a těch ušetřených zlaťáků za holiče a šampony

Autor: newcity®
Datum: 08.04.10 09:55

Já jsem to vyřešil tchýní... Doufám, že mi jednou neustřihne hlavu...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradte.cz

Copyright © 2004-2010 Hups.cz. Všechna práva vyhrazena.
Paprička.cz - víc než album, víc než galerie | Píše.cz - založte si blog | ProTebe.cz - vyznání lásky | Nepíše.cz - archiv článků | Srovnání cen e-shopů | CWG | PyroChem.cz

0.045