Navigace do N95

Autor: majaja* Datum: 23.02.08 09:05 odpovědí: 16
Ahoj chci se zeptat,mam mobil Nokia N95. Slyšela jsem,že nejlepší navigace do něj je Garmin Mobile XT...tak jsem si samotnou aplikaci stáhla do mobilu. Ale už mam problém najít mapy v češtině a aktivaci... Můžete mi poradit? Díky
Upozornění
Tato otázka je 1247 dnů bez odpovědi a proto byla uzavřena.
Máte-li podobnou otázku, a nenašli jste vhodnou odpověď, založte novou otázku.

Seznam odpovědí:
Pro zobrazení struktury odpovědí klikněte zde

Odpovědi na otázku:
Autor: spider®
Datum: 25.02.08 11:02
Předmět: RE: Navigace do N95 

Výrobce software k programu dodává i mapové podklady. S důvěrou se na něj můžeš obrátit i v případě aktivace.
Ohodnoceno: 0x

Autor: keraj®
Datum: 02.04.08 13:36

Vyzkoušej TomTom já jsem s ním spokojený. A mapy si stáhneš jaké budeš ctít. Do N95ky ti jich tam vleze haffffo.

Autor: smida
Datum: 13.04.08 19:59
Předmět: RE (2x): Navigace do N95 

Zdravím,chtěl bych se zeptat a poprosit o nějaký odkaz,kde si můžu stáhnou navigaci TOMTOM a nebo GARMIN do N95.Moc díky
Autor: maverick®
Datum: 13.04.08 22:17
Předmět: RE (3x): Navigace do N95 

http://www.tomtom.com/

je tam i kde kupovat. Předpokládám že nebylo myšleno nějaký warez

Autor: yurek*
Datum: 13.04.08 23:52
Předmět: RE (4x): Navigace do N95 

A pokud byl myšlen warez, nechť se tazatel obtěžuje pana Google dotázati.
Autor: mack*
Datum: 07.07.08 14:43

Mrkni sem:

http://www.n95nokia.cz.tl/Download-a-diskuzn%ED-f%F3rum-ar-/thema-1-Garmin-Mobile-XT-_-velice-dobr%E1-a-mnou-odzkou%A8en%E1-navigace-funguj%EDc%ED-s-intern%ED-GPS.htm

Kromě toho, že tam najdeš návod a vše potřebné k instalaci se můžeš podívat na další aplikace a tipy.

Autor: nick*
Datum: 30.07.08 11:20
Předmět: RE (4x): Navigace do N95 

Mnohem více najdete zde: www.forum.n95nokia.cz

Autor: jirka27
Datum: 28.04.08 16:00

ahojky prosím tě můžeš mi poslat kde jsi stáhla garmin mobile garmin mobile xt cz? mám nokia N95 chtěl bych to tam. a jak jsi s tím spokojená?
Autor: al bunda*
Datum: 07.07.08 15:04

"Stažené" to nejspíš bude k ničemu. Musíš si to koupit. Viz fórum http://forum.navigovat.mobilm…cz/viewtopic.php?f=25&t=36837

Další odkazy TADY.

Autor: nick*
Datum: 30.07.08 11:20

Koupě není v dnešním světě nutná!

www.forum.n95nokia.cz

Datum: 10.07.08 07:54

vše potřebné, tedy návod a soubory k instalaci najdete zde:

www.n95nokia.cz.tl

Konkrétně ve fóru!

vše je funkční a hlavně zadarmo

Autor: zajice
Datum: 07.07.08 22:43

Ahoj, DNES mi tam dal jeden clovek plnohodnotneho Tom-Toma. nema to chybu, a nemusim byt pichly pres operatora - to je drahe jak s...a

Autor: pablos007*
Datum: 11.07.08 15:26

doporučuji mapy tomtom a nebo Nokia Maps. TomTom (používám já) si bdueš muset koupit .Nokia Maps : volně ke stažení na www.nokia.cz

Datum: 30.07.08 11:19

Nokia Maps určitě nejsou volně ke stažení jelikož je služba placená! Jediné co můžete ušetřit je pár stovek za download map prostřednictvím PC a netrápit tak své GPRS.

Jinak vřele doporučuji toto forum, kde najdete mnohem více zajímavých věcí k vaší n95 nebo k dalším telefonům podporujících OS Symbian 3rd.

www.forum.n95nokia.cz

www.forum.n95nokia.cz

Autor: scayanne
Datum: 08.09.08 21:09

Aktivační kódy Vám mohu nabídnout i s kompletním software.Kdyžtak se ozvěte. cerny.jiri.jr@seznam.cz

Autor: zajice
Datum: 08.09.08 21:39

Hey, ahooj,, mam vyzkousenych mooc navigatoru - NEBRAT. Mam ted tom-tom, a sem absolutne spokojeny. garmin mel velke zmatky, kdyz (napr) okolo svycarskych hranic jsem jel, tak mi to ukazovalo, ze jsem jinde, a furt prepocitava, a vubec, je to ubijejici... To je jeden z mnoooha pripadu.

Nesmim o tom mluvit , kamarad pres mobily mi za petikilo dal do N958GB tom toma, je novy, dobry, a nikdy se neztrati..

zajice@volny.cz

zajice@gmx.de

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz

Této konkrétní otázky

RSS Poradte.cz

Copyright © 2004-2012 Hups.cz. Všechna práva vyhrazena.
Poradte.sk - internetová poradňa | Píše.cz - založte si nový blog | Rychlehry.cz - nejlepší online hry | ProTebe.cz - vyznání lásky | Nepíše.cz - archiv článků