| registrace |
| hodnosti |
| výhody registrace |
| ztráta hesla |
| moje stránka |
| nastavení uživatele |
| ohodnocené odpovědi |
| oblíbené otázky |
| odpovědi na mail |
| moje otázky |
| které jsem založil(a) |
| do kterých jsem přispěl(a) |
| které jsem neviděl(a) |
| Plus+ |
Dobrý den, manžel má přání na čtečku el.knih, jelikož mobil mu již také dosluhuje, chtěla bych se zeptat jestli existuje již ve spojení s nějakým cenově dostupným mobilem. díky
Každý mobil může s vhodným programem fungovat jako čtečka, ale nic nebude tak dobré jako opravdová čtečka 
Opravdové čtečky jsou dělané speciálně právě jen na to čtení - mají speciální displej, který téměř "nežere" baterku a na jedno nabití funguje klidně měsíc. Vypadá i jako normální papír, vůbec nijak nesvítí a oči se při čtení vůbec neunaví. Navíc se na něm dá krásně číst i na přímém sluníčku, kdy jsou normální LCD k ničemu a nečitelná. Za sebe doporučuju koupit Kindle.
Výborně, díky za odponěď, to mě vůbec nedošlo, že vlastně mobily maj na čtení textů nevyhovující displej. jěště jednou díky i za typ.
I já mám čtečku Kindle. Můžu jen doporučit. Koupil jsem si na ní i obal Mám tam stažené zatím jen 135 knih, vydrží na nabití asi 1 měsíc. Je lehoučká.
Perfektní na Kindle je i to, že si člověk může nastavit posílání aktuálních zpráv přímo do čtečky - takže jí stačí ráno zapnout a automaticky bez jakékoliv manipulace třeba s počítačem si tam můžeš přečíst nejnovější zprávy z desítek českých (a tisíců zahraničních) serverů.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz