| registrace |
| hodnosti |
| výhody registrace |
| ztráta hesla |
| moje stránka |
| nastavení uživatele |
| ohodnocené odpovědi |
| oblíbené otázky |
| odpovědi na mail |
| moje otázky |
| které jsem založil(a) |
| do kterých jsem přispěl(a) |
| které jsem neviděl(a) |
| Plus+ |
Dobrý den, chci se zeptat...když připojím flashku do USB zařízení na set top boxu Mascom MC 550T a chci si pustit film, tak se mi zobrazí upozornění že USB není připraveno. Co s tím mám dělat? Nevíte někdo?
údajně tento STB nepodporuje systém souborů NTFS. Takže v počítači zformátovat flashku na FAT32 a znovu na ni přetáhnout film. Potom by mohlo fungovat.
Děkuji za radu...můžu se ještě zeptat, jak mám flashku naformátovat na FAT32?
připojte ji do PC, otevřete "Počítač", klikněte na ikonu flashky pravým tlačítkem a vyberte "Formátovat..." Systém souborů nastavte na FAT32 a velikost alokační jednostky na "výchozí velikost alokace". Zatrhněte "Rychlé formátování", pokud není zatrženo a dejte spustit. Po dokončení bude flashka naformátovaná na FAT32.
Formátování z flashky smaže vše, co tam bylo, takže film tam budete musel znovu zkopírovat
Tak flashka je naformátovana ve FAT32 a nefunguje to 
Pravděpodobně ho k němu nemáte nakonfigurován ovladač. To Vám bez instalace ovladače nepůjde.
A jak by se dal ovladač nakonfigurovat? 
Měl jsem ten samý problém s tímto STB.Po připojení flashky typu Emgeton 8G mi to střídavě hlásilo-inicializace zařízení USB a zařízení USB odpojeno,někdy STB úplně "zamrzl"a musel jsem ho odpojit ze zásuvky.Po výměně flashky za TDK 8G funguje vše normálně.Je možné,že to bylo způsobeno nízkou rychlostí zápisu/čtení flashky,s určitostí to však říci nemůžu,protože to funguje i se starší Kingstonkou 4G,která taky asi moc rychlá není.
Ideální je přímo flešku naformátovat v satelitu. Určitě touto funkcí disponuje. Pak flešku strčte do počítače, hoďte na ní film a mělo by to přehrát. Pamatujte, že film by měl být v takovém formátu, který satelit podporuje. Většinou podporuje MPEG, ale třeba s DivX nebo Windows Media Video či s Matroskou můžou být problémy.
Pozn.: FAT32 je nejlepší volba, ale některá zařízení umí pouze s FAT.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz