| registrace |
| hodnosti |
| výhody registrace |
| ztráta hesla |
| moje stránka |
| nastavení uživatele |
| ohodnocené odpovědi |
| oblíbené otázky |
| odpovědi na mail |
| moje otázky |
| které jsem založil(a) |
| do kterých jsem přispěl(a) |
| které jsem neviděl(a) |
| Plus+ |
Ahoj, volala mi nějaká paní s firmy Aspekt, že mi sníží útratu za mobil možná i o 50%. Věděla kolik provolám a jakýho mám operátora. Má s tou firmou někdo nějakou zkušenost? Bude v tom asi nějakej háček si myslím. Díky za odpovědi.
To s tím fakt nikdo nemá zkušenost?
(
Napíšu Vám svůj názor i bez zkušeností.
Nezdá se Vám to zvláštní,že by Vám někdo chtěl odpustit 50% z hovorného?
Bude to ta firma platit za Vás?
A pokud ano,budete se jí muset zavázat v nějaké jiné oblasti,aby ty peníze dostala zpět.
Lidi stále slyší na slovo sleva a jiní toho využívají.
Možná byste si ji mohl vyposlechnout,to by mě zajímalo,co by všechno slibovala.
Dobry den, 50% se mi zda pouze jako lakani na vejicku a budou Vas tlacit do nejakeho tarifu. Na lespi cenu se da dostat pres tzv. sede operatory. Tj nejaka firma si dohodne lepsi podminky, ktere potom muze poskytovat i dale. Za platbu ale odpovida puvodni firma, takze pochybuji, ze by to nabizeli nahodnym lidem.
No to právě bude tento případ, mají prý velkou slevu a většinu mi z ní dají a zbytek si nechají. Musím ale přejít k jinému operátorovi. Mě se ale nezdá, že by to bylo legální. Mají licenci na poskytování telekomunikačních služeb?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz