Rozbitý displej na telefonu

Autor: strachopud® Datum: 08.02.12 17:16 odpovědí: 2

Dobrý den

Informace na začátek: Mobil je značky huawei, má nejnovější android a je velmi kvalitní(proto si nechci kupovat nový)-Displej je dotykový 3.5 "(320x480)

Nedávno mi telefon spadl na zem(asi z jednoho metru). Displej vypadá v pořádku a je tam je malinká (ani né hluboká) prasklinka.

Nejdřív jsem byl jen naštvaný že se mi objevil první škrábanec, ale posléze jsem zjístil, že mi nejde s displejem nic udělat např. vyťukat kod pin, odemknou mobil atd., a tak se vás ptám:

Kolik by stála případná výměna telefonu?

Vyplatilo by se to zaplatit?

Myslíte, že by mi to mohli udělat v "prodejně", kde se opravují monitory?

Upozornění
Tato otázka je 104 dnů bez odpovědi a proto byla uzavřena.
Máte-li podobnou otázku, a nenašli jste vhodnou odpověď, založte novou otázku.

Seznam odpovědí:
Pro zobrazení struktury odpovědí klikněte zde

Odpovědi na otázku:
Autor: ahasver4®
Datum: 08.02.12 18:01
Předmět: RE: Rozbitý displej na telefonu 

Co jsem se díval na ceny tak tipuju,že by cena za výměnu mohla být někde mezi 1000 až 1500..Jestli se to vyplatí?To si musíte zodpovědět sám...A opraven je dost,určitě i nějaká ve Vašem okolí...

Ohodnoceno: 2x

Datum: 08.02.12 18:16
Předmět: RE (2x): Rozbitý displej na telefonu 

Zítra po škole si oběhnu opravny v Opavě a uvidím co udělám dál...

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz

Této konkrétní otázky

RSS Poradte.cz

Copyright © 2004-2012 Hups.cz. Všechna práva vyhrazena.
Poradte.sk - internetová poradňa | Píše.cz - založte si nový blog | Rychlehry.cz - nejlepší online hry | ProTebe.cz - vyznání lásky | Nepíše.cz - archiv článků