| registrace |
| hodnosti |
| výhody registrace |
| ztráta hesla |
| moje stránka |
| nastavení uživatele |
| ohodnocené odpovědi |
| oblíbené otázky |
| odpovědi na mail |
| moje otázky |
| které jsem založil(a) |
| do kterých jsem přispěl(a) |
| které jsem neviděl(a) |
| Plus+ |
dobrý den ,
máme satelit připojený na tři televize, na dvou tv se zobrazují všechny tři astry - na jedné jen astra 1 a astra 3 ale astru 2 jsem nenašla čím to je? ( nedávno nám rovnali parabolu protože se kvůli větru vychýlila do té doby to fungovalo)
děkuji
astru 2 máme na 28,2
Chtělo by to upřenit z které pozice ty astry chytáte. Astra 3 je na 23,5 astra 1 a 2 je na pozici 19,2. Potom je zvláštní, že vám něco z pozice 19,2 jde.
no podla mna Astra 2A/2B/2D z pozície 28,2 E sa v Čechach chytá iba na velku parabolu od 160 cm hore! a to asi nemáte. Na pozícii tesne vedla 28,5 E je dostupná silna Eurobird 1 a ta ide na bežný priemer od 70 cm spolu a Astrou 3 a Astra 1 .Napíšte akú silu a kvalitu signálu mate na 23,5E , 19,2E ,28,2E resp 28,5 ked vám tu antenu "rovnali"-nastavili ,podla toho poviem dalej.
celkom ma zaujíma ako signal z troch konvertorov cez jeden? receiver dostávate do 3 tv prijímačov ,pričom iba jednemu chýba Astra 2. Ja by som k tomu potreboval 3 receivre a multiprepinač ,alebo aspon tri ks 4 výst konvertorov a 3ks elektron.prepinačov diseq.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz