| registrace |
| hodnosti |
| výhody registrace |
| ztráta hesla |
| moje stránka |
| nastavení uživatele |
| ohodnocené odpovědi |
| oblíbené otázky |
| odpovědi na mail |
| moje otázky |
| které jsem založil(a) |
| do kterých jsem přispěl(a) |
| které jsem neviděl(a) |
| Plus+ |
Dobrý den.Žehlička a šicí stroj,ruší TV.Na internetu,jsem našla : Hama-Anténí galvanický oddělovač.(42997).(alza.cz)..Je to řešení?Nebo potřebuji něco jiného?Mnohokrát děkuji.
A jak to laik spraví?
Není, to slouží k cela jiným účelům. Udělat něco s anténou...Muže být vada v odrušení těch spotřebičů.
u nás doma rušíme všechno vším protože máme jěště hlíníkové rozvody 
Nevidím důvod proč by hliníkový rozvod způsoboval větší rušení, u nás doma je taky vše v hliníku a z rušením nemám nejměnší problém.
no u nás na jednom konci bytu někdo mixuje mixérem a velym bytě chrčej repráky zrní televize a tak dál
Doporucoval bych pouzit lepsi Koaxial co vede k antene nebo kvalitnejsi Scart cabel v pripade STB, zkratka aby to melo silensi izolaci. Nemuze vam prece kazda kravina pustena v dome rusit prijem.
*silnejsi
Problém nebude v koaxiálu, ani ve scart kabelu, to rušení se bude šířit elektrickou sítí. Problém bych viděl v závadě odrušení těch spotřebičů.
pida007.
jak ovlivní silnější izolace scart kabelu imunitu vůči rušení?
Prosím, co je PIDA 007?
TV,funguje přes setobox.Takže anténa je zapojewna do něho.Na anténě je rozbočka,s dalším setoboxem,pro druhýTV.
Toto rušenie sa prenaša elektrinov,ale pokial ruši všetko a všetkych tak by som hladal problem vo volnych zasuvkach.Skus podotahovat skrutky v zasuvkach(privodove droty).Teoreticky by mohol byt vadny aj televizor,zle kondiky v odrušeni 230V.
Rušení se projevuje i ve vedlejší místnosti,na dalším TV přijímači.
Máte elektrický mixér, vysavač, kráječ, vrtačku? Ruší něco z toho? Pokud ne, tak je chyba v šicím stroji a žehličce...
Dobře,prubnu to.Předem děkujhi.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz