Xperia x8 prehravac videi

Autor: stormin Datum: 04.02.12 14:12 odpovědí: 6

zdravim potreboval bych pomoct ... dal jsem si video pomoci usb do mobilu a kdyz na mobilu dam prehrat tak mi to napise ze video nelze prehrat

asi se tam musi neco nainstalovat nebo tak

mobil (xperia x8) mam asi tak 1 hodinu takze vubec nevim co kde mam nainstalovat muzete mi nekdo poradit? budu moc rad

Upozornění
Tato otázka je 108 dnů bez odpovědi a proto byla uzavřena.
Máte-li podobnou otázku, a nenašli jste vhodnou odpověď, založte novou otázku.

Seznam odpovědí:
Pro zobrazení struktury odpovědí klikněte zde

Odpovědi na otázku:
Autor: bena®
Datum: 04.02.12 14:18
Předmět: RE: Xperia x8 prehravac videi 

Je video ve 3GP formátu? Pokud ne, tak použíjte nějaký převaděč formátů, třeba Format Factory. Při ukončení instalace odmítněte instalaci ASK, ale codecs nainstalujte.

Ohodnoceno: 0x

Autor: stormin
Datum: 04.02.12 14:26
Předmět: RE (2x): Xperia x8 prehravac videi 

jenze nevim jak to mam vubec nainstalovat

Autor: bena®
Datum: 04.02.12 14:38
Předmět: RE (3x): Xperia x8 prehravac videi 

Format Factory? Stáhnete si ho třeba ze Slunečnice, instalátor spustíte a klasicky nainstalujete jako každý jiný program. Akorát až bude končit instalace, tak odmítněte nabídku na ten ASK toolbar...

Datum: 04.02.12 14:41
Předmět: RE (4x): Xperia x8 prehravac videi 

jako ja vim jak to udelat

video bylo ve wmw a ja ho pres sony vegas 11 dal do mp4 ale v mobilu ho nejde prehrat musim mit neaky media player v tom mobilu ne? tohle sem myslel

Datum: 04.02.12 14:48
Předmět: RE (4x): Xperia x8 prehravac videi 

nepochopil sem vas uz sem to nainstaloval a video mi v mobilu jde takze vam mockrat dekuji

Datum: 04.02.12 22:05
Předmět: RE (5x): Xperia x8 prehravac videi 

Ahoj, hele nemáš ještě nějáké otázky ohledně Xperií/Androidů? Měl jsem Xperie X8, X10 mini pro a ted mám X10... RÁD PORADÍM, VYZNÁM SE =o)

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz

Této konkrétní otázky

RSS Poradte.cz

Copyright © 2004-2012 Hups.cz. Všechna práva vyhrazena.
Poradte.sk - internetová poradňa | Píše.cz - založte si nový blog | Rychlehry.cz - nejlepší online hry | ProTebe.cz - vyznání lásky | Nepíše.cz - archiv článků