| registrace |
| hodnosti |
| výhody registrace |
| ztráta hesla |
| moje stránka |
| nastavení uživatele |
| ohodnocené odpovědi |
| oblíbené otázky |
| odpovědi na mail |
| moje otázky |
| které jsem založil(a) |
| do kterých jsem přispěl(a) |
| které jsem neviděl(a) |
| Plus+ |
Mám mp4, kterou jsem kupovala cca před 7 měsíci v anglii (philips)... Proto nemohu reklamovat. Doteď fungovala bez problému, ale před několika dny se 2x sama od sebe vypnula a když se zapla, trvalo to dlouho. Dneska se úplně sekla. Pozadí pořád svítí, ale nic nehraje a čas se ukazuje pořád stejně... Prostě se to seklo a nevím, co s tím. Zkoušela jsem vypínat, ale nešlo to, a ani nereaguje na nabíječku či počítač... Koukla jsem se a dole jsou 2 tlačítka (pod povrchem, do něhož se asi šťouchá párátkem...) a mám na výběr buď "reset", nebo "MIC". Co mám zmáčknout, aby mi to nesmazalo všechno, co tam mám? jelikož tam mám přes 400 písní a 3 filmy, nerada bych o to přišla... Příště si je dám do počítače...Děkuji 
Vyndejte baterie na pár minut. Když to nepomůže dejte reset.
Není náhodou přeplněná pamněť MP 4?
Na vyndání baterie by to chtělo zručného kamaráda, nebo servis.
Ještě se zeptám jaký to je typ a název.
to jsem též měla v úmyslu, ale baterie nejde vyndat. je uvnitř namontovaná natvrdo... nabíjí se kabelem... Mám si s tím někam dojít?
Reset nevymaže uživatelská data. Toto tlacitko slouží defakto jako restart pristroje, žaádná data nevymaže. Default maže data a jde spustit pres MENU.
Rozhodně ne. Ještě tam zbývá, tím jsem si jistá.
MIC bych řekl, že je mikrofon. Takže zbýva reset, čímž s největší pravděpodobností přijdete o vše v paměti.
Nejde to nějak přetáhnout do počítače? Ono mi opravdu záleží na tom, co mám v paměti víc než na té mp4ce...
Pokud je "zamrzlá" a nereaguje na nic, tak pak už jedině vyndat tu baterku. Rozšroubovat přehrávač a odpojit baterku. Nechat nějakou chvíli odpojenou, třeba minutu a zkusit zas zapojit.
Jestli nemá šroubky, tak rozloupnout. Každý stroj jde rozmontovat 
štouráním párátkem v otvoru mic došlo nejspíš k jeho poškození, mp4 už nebude fungovat jako diktafon.
Zmrzlá MP4 je zmrzlá včetně paměti. Reset nezabral?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz