Set Top Box s modulem

Autor: petos Datum: 01.02.12 17:26 odpovědí: 5

Dobrý den. Prosím potřebuju poradit. Mám v archívu starou černobílou televizi MERKUR (malá uhlopříčka) a prý se na to dá napojit Set Top Box s modulem, kde ho prosím seženu? V naší elektroprodejně už ho neprodavají. A 2. Otázka: Doma mám na barevné televizi PHILLIPS připojený Set Top Box značky STRONG, ale ta nemá modul. Jenom má dva ty postranní výstupy na anténu (to by asi nešlo k té staré černobílé televizi připojit že? Tenhle Strong s těmi dvěma anténími výstupy? No poraďte? děkuji. Petr

Upozornění
Tato otázka je 111 dnů bez odpovědi a proto byla uzavřena.
Máte-li podobnou otázku, a nenašli jste vhodnou odpověď, založte novou otázku.

Seznam odpovědí:
Pro zobrazení struktury odpovědí klikněte zde

Odpovědi na otázku:
Autor: cmelak®
Datum: 01.02.12 17:32
Předmět: RE: Set Top Box s modulem 

Není to modul ale modulátor http://www.digizone.cz/slovnicek/modulator/ který slouží k připojení TV bez Scart zásuvky.

Ohodnoceno: 0x

Autor: bmbx®
Datum: 01.02.12 17:46
Předmět: RE (2x): Set Top Box s modulem 

říká se tomu RF modulátor, dá se sehnat externí, ale cena je přehnaná, já bych spíš sehnal někoho šikovného, aby mi udělal videovstup na té TV, není to vůbec žádný problém...

Autor: rv
Datum: 01.02.12 18:00

Pokud nemáte k té staré televizi nějaký bližší vztah, odneste jí do sběrného dvora a vyberte si tam nějakou barevnou s odpovídajícím videovstupem. Spousta lidí přechází na LED televize a ty staré i funkční odevzdávají.

Autor: magdon®
Datum: 01.02.12 18:06

Přesně tenhle problém jsem přesně s touhle TV řešil na chatě. Nakonec jsem ji (velmi málo opotřebovanou) odnesl do sběrného dvora a pořídil si za pár stovek starší TV se vstupem SCART. Úpravy TV jsou sice možné, ale těžko se vyplatí.

Autor: bmbx®
Datum: 01.02.12 18:15
Předmět: RE (2x): Set Top Box s modulem 

Vyplatí / nevyplatí - je to záležítost na pár minut , kdysi jsem si to udělal a používal jako monitor k 8bit počítači

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz

Této konkrétní otázky

RSS Poradte.cz

Copyright © 2004-2012 Hups.cz. Všechna práva vyhrazena.
Poradte.sk - internetová poradňa | Píše.cz - založte si nový blog | Rychlehry.cz - nejlepší online hry | ProTebe.cz - vyznání lásky | Nepíše.cz - archiv článků