TV Samsung UE40C6000 problem se zvukem

Autor: leni31 Datum: 30.01.12 18:58 odpovědí: 6

Dobry den,

prosim o radu. Necele 2 roky mam TV Samsung UE40C6000. Z niceho nic prestal jit zvuk u HD programu (Nova HD, CT HD, Ocko). Vsechny tyto HD programy maji za jmenem programu IMPEG - 4 nebo IMPEG -2. Chybi mi snad nejaky kodek? Obraz jde perfektne, ale zvuk zadny. U ostatnich kanalu je to OK, nevite, cim to muze byt?

Dekuji!

Upozornění
Tato otázka je 97 dnů bez odpovědi a proto byla uzavřena.
Máte-li podobnou otázku, a nenašli jste vhodnou odpověď, založte novou otázku.

Seznam odpovědí:
Pro zobrazení struktury odpovědí klikněte zde

Odpovědi na otázku:
Autor: jarda007
Datum: 31.01.12 22:56
Předmět: RE: TV Samsung UE40C6000 problem se zvukem 

Mám ten samy problém taky se Samsungem
Autor: hrudna®
Datum: 04.02.12 10:42

Zdravím!

Mám stejný problém jako Vy, takže se domnívám, že není problém v jednotlivých televizorech, ale zřejmě na nějakém vysílači. Mám také TV Samsung, ostatní programy OK. V nedávno jsem aktualizoval firmware, takže ani u Vás by neměl být problém kvůli aktualizaci. Osobně ještě pár dnů počkám, a pokud se nic nezmění, budu kontaktovat telefonickou podporu Samsungu, kde věřím, že poradí, v čem je problém, a že nebudu první, kdo se na ně s daným problémem obrací. Podporu Samsungu jistě najdetě někde na netu, popřípadě je přímo v "papírech" od TV.

Ohodnoceno: 0x

Autor: bmbx®
Datum: 04.02.12 14:20

Zkuste na pár minut vytáhnout TV ze zásuvky, u některých settopboxů se mi to občas stalo a tohle zabralo.

Autor: hoborg
Datum: 05.02.12 17:01

mel jsem stejny problem, stacilo znovu spustit automaticke ladeni

Autor: sirmilano
Datum: 16.02.12 08:06

Muzu potvrdit...udelal jsem jak tu bylo receno...znovu jsem nechal automaticky naladit kanaly..a vse bezelo...jen ta otrava je zase seradit

Datum: 16.02.12 12:24
Předmět: RE (2x): TV Samsung UE40C6000 problem se zvukem 

Nestačilo by jen ruční přeladění toho daného kanálu, na kterém zmíněné programy přijímáte. Pak není třeba nic znovu řadit nebo maximálně jen ty tři programy.

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz

Této konkrétní otázky

RSS Poradte.cz

Copyright © 2004-2012 Hups.cz. Všechna práva vyhrazena.
Poradte.sk - internetová poradňa | Píše.cz - založte si nový blog | Rychlehry.cz - nejlepší online hry | ProTebe.cz - vyznání lásky | Nepíše.cz - archiv článků