| registrace |
| hodnosti |
| výhody registrace |
| ztráta hesla |
| moje stránka |
| nastavení uživatele |
| ohodnocené odpovědi |
| oblíbené otázky |
| odpovědi na mail |
| moje otázky |
| které jsem založil(a) |
| do kterých jsem přispěl(a) |
| které jsem neviděl(a) |
| Plus+ |
Dobrý den,vůbec si nevím rady jak mám přeladit programy na satelitu...
jak tam je třeba frekvence tak to vím kde je...Ale kde mám třeba najít FEC 5/6?
Děkuju moc za rady..
a když dám frekvenci 11 836 tak se mi to neuloží
...
FEC je druhý řádek pod frekvencí. Musíte najít například 3/4 kliknete na ně a objeví se 5/6. Záleží jaký máte typ přijímače.
Já to tam právě vůbec nikde nemám, a frekvence se mi nikdy neuloží...
Obrázek
Je to pod: rychlost kódování!

?
Děkuju moc,ale mě se nikdy neuloží ta frekvence..a tady todle tam nemám...
Jaký máte přijímač, každý to tam má jinak. To co jsem dal je na Mascom.
Veškeré úkony zde uvedené , pokud není uvedeno jinak , se provádí dálkovým ovladačem , a to šipkama a tlačítkem ok.
Menu - v prvním řádku navolit instalace - dále vyhledávání kanálů - potvrdit ok - tím vstoupíte do tabulky - v řádku vyhledat zadat ruční - v řádku satelit zadat 23.5 astra 3a , 1d - v řádku frekvence zadat 11895 - v řádku symbol rate zadat 27500 - polarita vertikal ostatní nechat beze změny a zadat řádek vyhledávat, tímto budou vyhledány nové programy na zadané frekvenci - potvrdit ok . Nově vyhledané programy se uloží na samý závěr soupisu kanálů a je potřeba je přemístit na Vám požadované místo .
Postup přemístění programů . Menu - v prvním řádku zvolit soupis kanálů - úprava soupisu kanálů - potvrdit ok - v pravé tabulce zadat přesun - ok - šipkama vybrat prograrm který chci přemístit - ok - progam se uloží do pravé tabulky - opět šipkama vybrat , tentokrát místo na které chci daný program umístit např. 5 a zmáčknout zelené tlačítko na dálkovém ovladači . Pro dokončení zmáčknou menu. Uvedené frekvence platí pro přesun programů Nova , Barrandov atd. v dubnu 2011 .
Koscom
p.jara vam dal dve dobre presné rady a v tretej je čast ,ktora je o inej frekv .,ako vaš dotaz a pletie to .Obrázok je správny, ale s chybou! Vaša stupnica dolu nesmie byt na nule kvalita .Ak sa vam nič neuloži ,tak vaše zadanie je chybne a receiver ho nechce ,niektorý napíše neuspešné hledaní .Píšete, že viete v menu ručné ladenie inštalovanie "prepísat"
1 frekvenciu -kmitočet napr z 12565 MHz na požadované 11836 v tomto okne musí byt i
2 polarizacia -prepíšte na H ak je tam V ,alebo je tam možnost AUTO ,dajte ho
3 Symbolova-datova-prenosova rýchl prepíšte ju 27500 ak tam bolo 22000
4 posledné je tam rýchlost kodovania FEC : prepíšte na 5/6 ak bolo 3/4 2/3 alebo dajte AUTO
ak ste tieto 4 hodnoty napísali dobre ,tak na tej dolnej stupnici sa hned objaví kvalita cca 70% sila ostáva 100
ešte treba zadat ladenie aj kodovaných ANO ,alebo iba volných FTA vyberte si " všetkych" a pokial sa pýta na sietové hledanie ,tak NE .Poradie krokov 1-4 nie je doležite a posuvanie a prepisovanie a suhlas podla p.Jara Napíšte .akú mate hodnotu kvalita a ktorý krok havaruje inak tažko radit
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz