Výběr odšťavňovače

Autor: kathe® Datum: 21.01.12 20:48 odpovědí: 2

v recenzích čtu chvály na Catler JE 4010, ale zdá se mi příliš drahý. Má někdo zkušenosti s jinými levnějšími alternativami? díky!

Upozornění
Tato otázka je 122 dnů bez odpovědi a proto byla uzavřena.
Máte-li podobnou otázku, a nenašli jste vhodnou odpověď, založte novou otázku.

Seznam odpovědí:
Pro zobrazení struktury odpovědí klikněte zde

Odpovědi na otázku:
Datum: 21.01.12 21:15
Předmět: RE: Výběr odšťavňovače 

Já jsem se tu ptal před vánocemi přesně na tenhle. Dostal jsem v podstatě pouze odkaz na diskuzi, ze které vyplývá zbytečná investice.

http://www.poradte.cz/nejen-p…-odstavnovac-jaky-vybrat.html

Shrnutí: Jelikož doktor ženě doporučil pít celerovou šťávu a ona si tenhle vybrala, tak jsem ho i přes podle mě vysokou cenu koupil. Žena ho používá prakticky denně - celer, mrkev jablka, pomeranče - a řekl bych, že funguje tak, jak je psáno v recenzích. S jiným zkušenost nemám, ale myslím si, že ty levné odpovídají své ceně. Jsou menší, podstatně lehčí, se slabším motorem a proto samozřejmě nemohou dosahovat takového výkonu. Takže je to o zvážení potřeby. Podle mě buď kvalitu nebo nic.

Ohodnoceno: 0x

Datum: 21.01.12 21:28
Předmět: RE: Výběr odšťavňovače 

Taky bych tuhle značku raději nekupoval, např. jejich mixery byly původně úplně levné strojky ( http://www.ebay.com/itm/Breville-Ikon-H ... 2c61ad9e18 ). Jenom tam dali nový motor, vymysleli novou značku a prodávají se výhradně ve východní Evropě...a i na zahraničních fórech je dost zavrhují.

Jinak slušný odstavnovač se pohybuje od 8-9k. Vynikající je třeba Omega 8004. Skvělý po všech stránkách a velmi univerzální. Štáva z levného přístroje a z tohoto a podobných se vůbec nedá porovnat. Jde jednak o kvalitu výrobku, ale hlavně o kvalitu štávy a způsob procesu. Štáva získaná rychlým laciným nožovým (odstředivým) odšťavňovačem se diametrálně liší (konzistencí, chutí a obsahem živin) od štávy získané pomalým šnekovým odštavnovačem. Stačí pohled a jeden doušek z každého Laciný odštavňovač skoro vůbec neodšťaví třeba listovou zeleninu apod. Odštavňovače typu Omega se kromě toho dají pomocí další výměnné hlavice a nástavců použít jako drtiče (výroba pyré, kaší, ořechových másel, těstovin atd.)

doplněno 21.01.12 21:32:

Ještě mám jeden tip na levný a i když ne elektrický, přesto opravdu efektivní odšťavňovač (myšleno fakt vážně, vyzkoušeno!) http://www.eujuicers.cz/cs/katalog/odstavnovace/domacnosti/mechanicke-odstavnovace/odstavnovac-healthy-juicer-bila

Ohodnoceno: 0x

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz

Této konkrétní otázky

RSS Poradte.cz

Copyright © 2004-2012 Hups.cz. Všechna práva vyhrazena.
Poradte.sk - internetová poradňa | Píše.cz - založte si nový blog | Rychlehry.cz - nejlepší online hry | ProTebe.cz - vyznání lásky | Nepíše.cz - archiv článků