Jak přeladit satelit

Autor: jauke Datum: 19.01.12 14:43 odpovědí: 5

Ahoj, mám satelitní komplet Mascom MC 2600 IRCI a včera mi přišel mail od poskytovatele, že mám manuálně přeladit. Ale jak na to? Nemáte někdo podrobnější návod, protože v tom, co mám já se nevyznám..

Upozornění
Tato otázka je 124 dnů bez odpovědi a proto byla uzavřena.
Máte-li podobnou otázku, a nenašli jste vhodnou odpověď, založte novou otázku.

Seznam odpovědí:
Pro zobrazení struktury odpovědí klikněte zde

Odpovědi na otázku:
Autor: sword®
Datum: 19.01.12 15:21
Předmět: RE: Jak přeladit satelit 

Jest-li ti můžu poradit skoč si za kamarádem co do toho trochu dělá ať ti to přeladí.Těžko ti to tady někdo popíše jak na to u každého satelitního přijímače se to provádí trochu jinak. Od kud jsi?

Ohodnoceno: 1x

Autor: jimi
Datum: 19.01.12 15:44

Určitě k tomu satelitu používáte kartičku "Skylink" nebo "CSlink"a třeba i od jiné společností.Vyhledejte si jejich stránky a tam je návod jak to přeladit...také jsme to tak udělali a už to máme ok.Pokud to nezvládnete tak pak už jedině zavolat technika.

Autor: jendax
Datum: 19.01.12 17:31
Předmět: RE (2x): Jak přeladit satelit 

Já nemám ten mascom , ale mám Topfield.tady vám dám stranky http://www.antenex.cz/public/index.php?action=downloadfile&filename=N%E1vod%20Jak%20naladit%20Topfield%206000CR.pdf&directory=Receivery/Topfield/TF%206000CR&PHPSESSID=ouskbkpapa9cdd49s4jtjj6kt6

Tam je docela logicky popsano co se tam ladí. Samozřejmě každy přijímač je jinačí , ale parametry by jste měli ladit stejné a určitě máte návod.Já jsem podle navodu nic nenaladil , až podle toho postupu to bylo jednoduché

Autor: jendax
Datum: 19.01.12 17:44
Předmět: RE (3x): Jak přeladit satelit 

Tady mě dali na jiné strance navod na mascon http://www.mascom.cz/sat/_Por…i_czlink/Ladeni_CZ_MC11xx.htm

Autor: 1jara®
Datum: 19.01.12 17:45

Dobrý den, tady máte krok za krokem jak postupovat.

Nová stránka 1

Ohodnoceno: 2x

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz

Této konkrétní otázky

RSS Poradte.cz

Copyright © 2004-2012 Hups.cz. Všechna práva vyhrazena.
Poradte.sk - internetová poradňa | Píše.cz - založte si nový blog | Rychlehry.cz - nejlepší online hry | ProTebe.cz - vyznání lásky | Nepíše.cz - archiv článků