HDD usb na TV

Autor: moonman® Datum: 15.01.12 11:22 odpovědí: 3

Zdravím

mám TV s možností připojení HDD usb

v PC mám 3x HDD sata -1T+500G+500G-.+ 1ata 320G-Když na jeden z nich nahraji všechny filmy které mám-divx a dvd -co budu potřebovat k tomu abych mohl disk z PC vyndat, připojit k TV a sledovat tyto filmy? Kabel VGA-HDMI vzhledem ke vzdálenosti nechci kupovat.Děkuji všem za radu.

Upozornění
Tato otázka je 128 dnů bez odpovědi a proto byla uzavřena.
Máte-li podobnou otázku, a nenašli jste vhodnou odpověď, založte novou otázku.

Seznam odpovědí:
Pro zobrazení struktury odpovědí klikněte zde

Odpovědi na otázku:
Autor: spider®
Datum: 15.01.12 12:19
Předmět: RE: HDD usb na TV 

Budeš potřebovat redukci resp. HDD box z SATA či PATA na USB a to včetně napíjení. Otázkou pak je jestli si TV s tak velkým diskem (oddílem), souborovým systém na disku a formátem uložených videí poradí.

Asi něco takového:

http://www.compos.cz/kabel-re…-ide-sata-2-5-3-5-_d6498.html

Ohodnoceno: 2x

Autor: moonman®
Datum: 15.01.12 19:40
Předmět: RE (2x): HDD usb na TV 

Díky za odpověď-

u TV mám možnost připojení USB i USB HDD-předpokládám připojit disk do konektoru USB HDD-budu i potom potřebovat napájení?

Autor: spider®
Datum: 15.01.12 19:53
Předmět: RE (3x): HDD usb na TV 

Ano budeš. 3.5" disky potřebují napájení vždy. 2.5" (notebookové, přenosné) většinou ne.

Ohodnoceno: 2x

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz

Této konkrétní otázky

RSS Poradte.cz

Copyright © 2004-2012 Hups.cz. Všechna práva vyhrazena.
Poradte.sk - internetová poradňa | Píše.cz - založte si nový blog | Rychlehry.cz - nejlepší online hry | ProTebe.cz - vyznání lásky | Nepíše.cz - archiv článků