Nevím jak dát do mobilu písnicky

Autor: elisme* Datum: 02.01.12 16:56 odpovědí: 8

Dobrý den, mám telefon Nokia N97 mini a chtela jsem si tam dát nějaké písničky. Vždy když připojím mobil i notebook usbckem tak se mi objeví na mobilu ikonka a já zmáčknu přenos médidí. a od té chvíle se mnou notebook vůbec nepracuje. Neobjeví se nic kam bych to mohla vložit. Ale USB funguje, protože na začátku to ode me chtelo instalaci.

Upozornění
Tato otázka je 503 dnů bez odpovědi a proto byla uzavřena.
Máte-li podobnou otázku, a nenašli jste vhodnou odpověď, založte novou otázku.

Seznam odpovědí:
Pro zobrazení struktury odpovědí klikněte zde

Odpovědi na otázku:
Autor: lindaf®
Datum: 02.01.12 17:36
Předmět: RE: Nevím jak dát do mobilu písnicky 

Dobrý večer, tohle znám...mám Samsung a dělá to to same... jeslti máte kartičku Micro SD máte vyhráno...stači mit ten adapter do něj dáte malou kartičku a pak normálně pošlete tu pisničku, jako třeba na flashku, to dáte na kartičku no je to neprakticke, ale kdyby me to nenapadlo udelat tak by mi to nešlo vůbec...hodně štěsti

Ohodnoceno: 1x

Autor: nikca®
Datum: 02.01.12 17:39
Předmět: RE (2x): Nevím jak dát do mobilu písnicky 

Souhlasím. Taktéž mám Samsung a kartu Micro SD, mobil mě stímhle stále zlobí tak jí stále používám, nepraktické ale dobré.

Autor: lindaf®
Datum: 02.01.12 17:48
Předmět: RE (3x): Nevím jak dát do mobilu písnicky 

já mám notebook acer a SAMSUNG pc stusio mi nejde no co nadělám...

Autor: nikca®
Datum: 02.01.12 17:50
Předmět: RE (4x): Nevím jak dát do mobilu písnicky 

Také mi nefunguje Pc. Studio.

Autor: bena®
Datum: 02.01.12 18:27

nainstalujte si program Nokia PC Suite. Mělo by to být v pořádku. Pak v Tento počítač najdete ikonku Nokia Phone Browser. Pomocí něho pak můžete kopírovat soubory z počítače do mobilu a naopak.

Autor: kvik
Datum: 05.01.12 12:47
Předmět: RE (2x): Nevím jak dát do mobilu písnicky 

Nokia PC Suite, Nokia Phone Browser, oba v PC mám. Můžete mi prosím, trochu blíže popsat, jak mohu dostat nějakou písničku do mobilu? Mobil mám Nokia 5230 a Nokie C6. Nevím o tom vůbec nic. Stahovat obrázky do PC umím. Chci to vyzkoušet.

Autor: happysek
Datum: 02.01.12 17:10

Mozna nemate ovladac pro usb kabel, ktery pouzivate. pouzivate originalni kabel? na strankach nokie s jakymi kabely je vas model kompatibilni.
Autor: elisme*
Datum: 03.01.12 18:31

Děkuju, nejříve zkzusím nainstalovat ten program a pak to ostatní děkuju moc. Kabel mam originální ( mobil jsem dostala k Vánocům).

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz

RSS Poradte.cz

Copyright © 2004-2013 Hups.cz. Všechna práva vyhrazena.
Poradte.sk - internetová poradňa | Píše.cz - založte si blog | Rychlehry.cz - nejlepší online hry | ProTebe.cz - pohlednice, básničky, sms | Nepíše.cz - archiv článků | Zkráceno.cz - zkacování odkazů