Nejde prehrat soubor

Autor: morena® Datum: 28.12.11 01:56 odpovědí: 6

Dobry den,

potrebuji poradit ohledne prehravani. Stahla jsem si z Youtube video a ulozila jako avi soubor. Chtela bych si jej vypalit na dvd ale bohuzel toto video nelze prehrat v Media Player jelikoz nema podporovany kodek. V jinem prehravaci mi to jde ale problem je v tom, ze kdyz video vypalim na dvd, nemuzu jej prehrat ve svem dvd prehravaci - opet problem s kodeky.

Vedel by si nekdo s timhle rady?

Budu vdecna za jakoukoliv radu.

Upozornění
Tato otázka je 146 dnů bez odpovědi a proto byla uzavřena.
Máte-li podobnou otázku, a nenašli jste vhodnou odpověď, založte novou otázku.

Seznam odpovědí:
Pro zobrazení struktury odpovědí klikněte zde

Odpovědi na otázku:
Autor: ahasver4®
Datum: 28.12.11 02:05
Předmět: RE: Nejde prehrat soubor 

Stáhl bych toto,jsou tam všechny kodeky... http://www.slunecnice.cz/sw/k-lite-mega-codec-pack/

V jakém nástroji vypalujete?Jaký máte OS?

Ohodnoceno: 2x

Autor: morena®
Datum: 28.12.11 02:15
Předmět: RE (2x): Nejde prehrat soubor 

uz jsem si stahla nejaky allinOne ale nepomohlo...ale zkusim i toto - dekuji. Vypaluji pres CDBurner ale mozna Nero je lepsi? Ted jsem na Viste ale tu akci jsem provadela pres WXP

Datum: 28.12.11 02:21
Předmět: RE (3x): Nejde prehrat soubor 

Při stažení pak zaškrtněte i kodeky pro Media player,uvidíte to v tabulce.Já si teď něco stáhl z You Tube ale to není v avi...Když Vy kliknete na to Vaše video,Vlastnosti,neukáže to náhofou flv soubor?Do avi by jste to musela překonvertovat...mrkněte co Vám ty Vlastnosti ukáží...CD burner je dobrý..

doplněno 28.12.11 02:28:

Možná by to šlo tímhle... http://www.stahuj.centrum.cz/…tu/easy-flv-to-avi-converter/

Ohodnoceno: 0x

Datum: 28.12.11 02:24
Předmět: RE (4x): Nejde prehrat soubor 

Jo jo je to flv ale ja jsem to prepsala na avi. To je asi blbost, ze?

Datum: 28.12.11 02:29
Předmět: RE (5x): Nejde prehrat soubor 

Zkuste použít ten nástroj zhora...

doplněno 28.12.11 02:30:

Pak by to mělo chodit...

doplněno 28.12.11 02:33:

Ale už padám na ústa,tak jdu hají...Doufám,že Vám to pomohlo...

Ohodnoceno: 2x

Datum: 28.12.11 02:36
Předmět: RE (6x): Nejde prehrat soubor 

Urcite vyzkousim a moc dekuji za Vasi ochotu i v tuhle pozdni dobu...preji dobrou noc

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz

Této konkrétní otázky

RSS Poradte.cz

Copyright © 2004-2012 Hups.cz. Všechna práva vyhrazena.
Poradte.sk - internetová poradňa | Píše.cz - založte si nový blog | Rychlehry.cz - nejlepší online hry | ProTebe.cz - vyznání lásky | Nepíše.cz - archiv článků