Dobrý den. Poslední dobou se mi na displeji mobilu často objevuje Chyba registrace SIM karty a telefon ztratí sgnál. Je to vada telefonu? Operátor je Vodafone. Děkuji.
Před pár dny mi tohle dělal Vodafone taky (i pár známým v okolí)
Souhlasím s "profesorem Horákem", většinou tento problém bývá nekomunikující SIMkou. Doporučuji vyčistit kontakty (v telefonu i na kartě) lihem, třeba vodkou či slivovicí, griotku nepoužívat!
Pokud to nepomůže, zkusit kontakty přihnout, ale opatrně, ať je neulomíte!
Má si přihnout i sobě, když už bude mít vytáhnutou tu slivku?
No pokud nepomůže tohle co tu ostatní radí, tak zajít na pobočku operátora a oni to už vyřeší. Otcovi vyměnili simku za novou s ponecháním čísla...
Edge: občas v hospůdce kamarádům opravuji mobily (dříve jsem se tím živil) a na čištění si objednávám panáka hruškovice. Myslíte, že ten zbytek vyleju? 
Děkuji za radu.Nějaký líh se doma určitě najde, při nejhorším Alpa. Zkusím s tím něco udělat. Víc než griotka mi chutná Bailes, ale ten asi také nebude nevhodnější na čistění kontaktů, ale jako uklidňovač v okamžiku, kdy mám chuť vyhodit telefon zavřeným oknem je super. Díky.
Ano, Bailies do tlamičky a na SIMku třeba tu Alpu. Ale ne tu ochucenou Lesanu! 
A ozvěte se, jak jste dopadla, díka! 
Tak jsem provedla očistu a malé přitlačení SIMky a dnes telefon zatím funguje bez závad. Tak to snad bylo tím špatným kontaktem- zčehož ostatně vždy vznikají konflikty. Tak ještě jednou díky za radu doc. hop. Uvidíme, co bude dál.
Snad to chvíli vydrží fungovat! 
Pane hop mobil zatím pořád funguje, tak to asi opravdu byly ty zanesené kontakty, tak jsem dnes stejný postup použila na nefunkční krokoměr a ejhle - taky funguje. Ostatně už moje babička, když pekla něco dobrého říkala " rum nic nezkazí". Trochu do těsta, trochu do útrob.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz