| registrace |
| hodnosti |
| výhody registrace |
| ztráta hesla |
| moje stránka |
| nastavení uživatele |
| ohodnocené odpovědi |
| oblíbené otázky |
| moje otázky |
| které jsem založil(a) |
| do kterých jsem přispěl(a) |
| které jsem neviděl(a) |
| Plus+ |
Která s těchto videokamer je lepší?Samsung hmx r10 nebo Sony dcr-sx30.
Lepší v čem? Srovnat parametry a co chci. Nedávno dělali testy (čas. TEST) a výsledek byl, že pod 25 000 Kč v podstatě kamery nic moc.
Nejsem znalec v tomto oboru, ale asi bych porovnal ceny přes internet, možná bych i kouknul na dtest.cz jestli tam nejsou nějaké reference...
Chtěl bych kvalitní kameru,aby hlavně natáčela kvalitně(obraz),žádné vyblité barvy...atp.Jakou by ste si vybrali vy?
Která je lepší nevím, máme Panasonik H85 za 8000 a jsme spokojeni.
Kvalitní obraz mají dnes kamery, která natáčejí video ve vysokém rozlišení HD (1920:1080p, 1440:1080i). Kamery Canon, Sony, Panasonic) jsou kvalitní. Je to ale stále ve své třídě a cenové kategorii. Pokud ale chcete stejně kvalitní video vidět, jako jste ho natočil, pak musíte zachovat vysoké rozlišení HD a nekonvertorovat jej na formát SD (standard video DVD). Video v HD můžete buď přímo pouštět na TV HD s kamery a nebo upravit v PC ( v patřičném programu-titulky, střih, hudba atd.). Po ůpravě jej vypálit na na DVD ( formát AVCHD, asi 20 min. na 4.7 Gb) a nebo na Blue Ray disk. Na toto ale potřebujete výkonný počítač a na sledování v TV Blue Ray přehrávač, nebo na monitoru u PC. Dále mít k tomu vhodný monitor a TV v HD. To je jen ve zkratce.
Pardon-úpravě.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz