| registrace |
| hodnosti |
| výhody registrace |
| ztráta hesla |
| moje stránka |
| nastavení uživatele |
| ohodnocené odpovědi |
| oblíbené otázky |
| moje otázky |
| které jsem založil(a) |
| do kterých jsem přispěl(a) |
| které jsem neviděl(a) |
| Plus+ |
Dobrý den.Můj poskytovatel zařadil nové programy kinocs dokucs a muzikacs.Neznáte je někdo vůbec nevím co tam vysílají protože nemohu nikde sehnat program.Děkuji
Nějaký zmatený dotaz. Kabelové vysílání možná. Ovšem pozemní mi není známo, že by tyto programy byly v Multiplexu. Nebo satelit. V každém případě jsou to placené programy. Nebo snad to je příjem ze satelitu a případná konverze do analogu. To se taky dělá, ale pro uživatele to již není digitální vysílání.
Na to jsem se neptal
To taky vím. Jenže když se ptáš na nesmysly tak odpověď, že program dokucs a muzikacs neseženeš nikde. Možná, kdyby to mělo být Doku CS a Retro Music tak ano.
Totéž kinocs
Kino CS a Doku CS vysílané programy nejdete na http://tv.sms.cz/
Je potřeba se zaregistrovat a pak si vyberete stanice , které chcete aby se jejich TV program zobrazoval.
všechny programy na http://www.kinocs.cz/
Mockrát děkuji 
Dobrý den.Kino cs jsou starší české filmy,dokument jsou většinou válečné pořady a muzika(retro) je starší hudební klipy,většinou české.Na program těchto stanic zkus Parabola.cz.
S pozdravem Pepa
Ještě maličkost,jedná se o satelitní vysílání,takže na dálkovém ovladači zmačkni GUIDE a tam máš program.
Jen jsem se ptal co tam je protože zatím uvažuji že si je přidám.Mimochodem ten 3.program se opravdu jmenuje Muzika cs žádné Retro Music.

a další
Je možné že by si udělali svůj název ale to nepředpokládám.

Vo tom to je. Nebyl jsi ani schopen (i po otázce) napsat a jaký příjem se má jednat. Multiplex, satelit (a prowider) či kabelovka. Třeba na kabelovce může být i "místní" vysílání.
se stejným logem jako předešlé 2? to asi ne co?
Těžko se někomu odpovídá, když jeden o VOZE a druhý o KOZE.
ale prd teď jsem reagoval na ty programy když mají stejné logo tak snad nebude stanice music cs jen místní vysílání nebo je to možné?
pardon muzika cs já jsem už z těch tel.stanic zblblej
Ty už seš zblblej ze všeho. Reaguješ na něco jiného a svůj "příspěvek" přilepíš k mému příspěvku. Píšeš že "tvůj poskytovatel" a na otázky jaký, stejně neodpovíš.
Takže já Ti odpovím přesně v Tvém duchu a není to žádný šprým.
Obrať se na moji sousedku a ta Ti to přesně odpoví.
Docela by mne zajímalo zda Ti ta rada pomohla.
A K ČEMU JSOU TY ODKAZY U LOG TEL.CO JSEM TAM VLOŽIL ASI PRO SOUSEDKU COOOOOOOOOOOOOO.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz