Kompaktibilita mezi HDMI 1.3 a 1.4

Autor: hdmi Datum: 29.07.10 15:56 odpovědí: 1

Jsou tyto dvě verze HDMI mezi sebou kompaktibilní "kabelově". Tedy když mám na TV hdmi 1.3 a na Bluray HDMI 1.4 půjde to propojit?Jakým kabelem (1.3 nebo 1.4)

našel jsem si že HDMI 1.4 má přidán kanál pro ethernet a interkativní komunikaci.

Upozornění
Tato otázka je 560 dnů bez odpovědi a proto byla uzavřena.
Máte-li podobnou otázku, a nenašli jste vhodnou odpověď, založte novou otázku.

Seznam odpovědí:
Pro zobrazení struktury odpovědí klikněte zde

Odpovědi na otázku:
Autor: hangar®
Datum: 29.07.10 16:11
Předmět: RE: Kompaktibilita mezi HDMI 1.3 a 1.4 

Kabely atd pro vas bude stejne, v tom rozdilu ze pokud budete mit krabicky s 1.4 tak mate v kabelu ethernet komunikaci ale to musi podporovat kabel i zarizeni.Pokud nebude jeden z parametru splnen tak to pofrci bez ethernetu jako verze 1.3 a vy jako laik nic nepoznate pokud nebudete ethrnet vyuzivat...

A to jsem nekde cetl ze hdmi bude ted par let nemnne jako USB 2.0 a par let s nami v klidu pobude a hle je to jinak...

Ohodnoceno: 0x

Poslední otázky v rubrice Elektronika

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz

Této konkrétní otázky

RSS Poradte.cz

Copyright © 2004-2012 Hups.cz. Všechna práva vyhrazena.
Poradte.sk - internetová poradňa | Píše.cz - založte si nový blog | Rychlehry.cz - nejlepší online hry | ProTebe.cz - vyznání lásky | Nepíše.cz - archiv článků