Satelit Mascom nastavení zvuku

Autor: kellys2® Datum: 16.07.10 22:17 odpovědí: 3

Koupil jsem kartu Skylink, přeladil satelit z UPC, naladil programy. Na TV která je propojená scartem se satelitem vše hraje v pohodě, druhou TV mám propojenou se satelitem přes anténní výstup mi přestal jít zvuk, obraz hraje v pohodě ale zvuk nejde. Zkoušel jsem přepínání BG/DK ale ani potom se zvuk nedaří naladit. Poraďte.

Upozornění
Tato otázka je 569 dnů bez odpovědi a proto byla uzavřena.
Máte-li podobnou otázku, a nenašli jste vhodnou odpověď, založte novou otázku.

Seznam odpovědí:
Pro zobrazení struktury odpovědí klikněte zde

Odpovědi na otázku:
Autor: kellys2®
Datum: 17.07.10 14:05
Předmět: RE: Satelit Mascom nastavení zvuku 

Ještě doplnění. Nejdou jenom ČT1, ČT2 a Prima. Na ostatních programech zvuk jde!

Autor: jenyk®
Datum: 18.07.10 22:19
Předmět: RE: Satelit Mascom nastavení zvuku 

Úplně stejný problém jsem měl na satelitu Homecast, zvuk na stejných programech přes anténu nešel. A někdy mě to ještě udělá. Musím pokaždý přepnout zvuk tlačítkem Audio na dálkovým ovladači. Pravý kanál - Levý kanál - Stereo - Smíšený. Ted si z hlavy nepamatuju který to přesně jsou, ale dva jsou se zvukem a dva bez zvuku.

Ohodnoceno: 2x

Autor: kellys2®
Datum: 19.07.10 18:55
Předmět: RE (2x): Satelit Mascom nastavení zvuku 

Díky, bylo to přesně ono! Přepnul jsem levý, pravý, stereo a zvuk jde!

Díky za dobrou radu a odpověď.

Poslední otázky v rubrice Elektronika

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz

Této konkrétní otázky

RSS Poradte.cz

Copyright © 2004-2012 Hups.cz. Všechna práva vyhrazena.
Poradte.sk - internetová poradňa | Píše.cz - založte si nový blog | Rychlehry.cz - nejlepší online hry | ProTebe.cz - vyznání lásky | Nepíše.cz - archiv článků