Mobil s dual sim

Autor: stafan® Datum: 07.02.10 12:56 odpovědí: 2

Vážení, zvažují koupi mobilního telefonu s dual sim (na dvě sim karty) Npř.Samsung B5702, EVOLVE GX660, EMGETON ENZO 3G atd.(člověk je od přírody kůže líná, už se mi nechce tahat dva mobile). Nechci dotykový, to už pro mě není, klasika - tlačítka.Recenze jsem už prostudoval ( jsou všechny na jedno brďo).. Nemate někdo osobní zkušenosti z některým z těchto telefonů? Děkují předem za rady.Stafan.

Seznam odpovědí:
Pro zobrazení struktury odpovědí klikněte zde

Odpovědi na otázku:
Autor: dexx®
Datum: 08.02.10 15:42
Předmět: RE: mobil s dual sim 

Hmm tak já mám zrovna dotykovej-My Phone 6691,zatim super,akorát doufám že časem zdokonalej software-pár much to má,ale na volání a sms dostačující.

Ohodnoceno: 0x

Autor: stafan®
Datum: 08.02.10 18:15
Předmět: RE(2x): mobil s dual sim 

No právě. Mám Samsung S8000 a vůbec mi nechutná. S voláním ještě půl bídy ale SMS bez stylusu a bez brýli, ani ťuk. Ovladání dvouručné,menu jak jidelníček v Grand hotelu. To je něco pro teenagry ale pro mne už ne.

Poslední otázky v rubrice Elektronika

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradte.cz

Copyright © 2004-2010 Hups.cz. Všechna práva vyhrazena.
Paprička.cz - víc než album, víc než galerie | Píše.cz - založte si blog | ProTebe.cz - vyznání lásky | Bažina.cz - diskuzní server | Nepíše.cz - archiv článků | Srovnání cen e-shopů | CWG | PyroChem.cz

0.038