| registrace |
| hodnosti |
| výhody registrace |
| ztráta hesla |
| moje stránka |
| nastavení uživatele |
| ohodnocené odpovědi |
| oblíbené otázky |
| moje otázky |
| které jsem založil(a) |
| do kterých jsem přispěl(a) |
| které jsem neviděl(a) |
| Plus+ |
Povodeň mi utopila v chalupě mikrovlnku. Vyčistil jsem jí, vysušil fénem a trouba hřeje, ale netočí se talíř. Poraďte prosím, jak se dostat k motorku. Kryt jsem měl dole, ale k motorku jsem se nedostal. Jinak jsem našel na internetu prodejnu, kde mají různé motorky k mikrovlnkám, ale nemusel by být spálený, jen zatuhlý bahénkem.
Doplňuji, jedná se jednoduchý typ DAEWOO.
Alois,Ten motorek nemusí být příčinou.Já mám pohon talíře přes řemínek.Ten je už zamaštěný,nebo uklouzaný a pokud dám větší náplň,netočí se talíř.Stačí ho postrčit,a jede.Pak Pak by stačilo se dostat k řemínku a odmastit.
JABRAKA
Ten talíř je zaseklý, postrčení nepomáhá!
K utopené,vysušené a odbahněné mikrovlnce bych měl velkej respekt
Problém nemusí bý jen v motorku,chtělo by to přeměřit,než budete kupovat novej.
Jakej problém, když ohřívá normálně, časový spínač také funguje a prohlídkou střev jsem nic nezjistil (žádné opálené vodiče ani známky přehřátí). Tomu motorku normálně zarezly ložiska tou vlhkostí a kdybych se k němu dostal, možná, že by šel i rozhýbat, ale nevím, jak do toho.
V práci máme taky mikrovlnku,má spálený motorek.Talíř se sice netočí,ale používáme ji takto už několik let a nikomu to nevadí.
Talíř se otáčí z důvodu rovnoměrného ohřátí celého obsahu vložené nádoby.
Motorek je dole, pod dnem, musíte víc rozebírat 
Kupte si novou.Ušetříte si spoustu starostí.Dnes už pořizovací cena není tak závratná.
Vidím to stejně! Když si člověk vezme kolik času stráví rozebraním, sehnáním nového motorku - který třeba ani nemusí být ten správny, a nasledně složením celé mikrovlnky... to se vyplati si raději koupit novou za pár kaček.
Tak dobrá, počkám si na nějakou akci v Globusu a koupím novou. Díky všem za rady.
Mně to potkalo taky,sice ne po povodních
,ale nedalo mi to nevrtat se v tom a po třech dnech jsem koupil novou.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz