| registrace |
| hodnosti |
| výhody registrace |
| ztráta hesla |
| moje stránka |
| nastavení uživatele |
| ohodnocené odpovědi |
| oblíbené otázky |
| odpovědi na mail |
| moje otázky |
| které jsem založil(a) |
| do kterých jsem přispěl(a) |
| které jsem neviděl(a) |
| Plus+ |
Dobrý den všem. Chtěl bych se zeptat jestli má někdo zkušenost s tímto levným a účinným ohřívačem. Prý kvalita z Japonska. K provozu NEpotřebuje elektřinu,plyn ani komín nebo jiný vývod z místnosti. By mě zajmalo jak to teda funguje. Asi to bude nejspíš na kliku aby se s tím točilo nebo co 
přikládám foto

A to se to jmenuje "Čertovo teplo"? Zapoměl jste vysvětlit, o jaký přístroj jde. Kvalita z Japonska , dobře, ale jak to vypadá, co to je? Je to vůbec hmatatelné? Nic to nepotřebuje k provozu. Ale myslíte, že to má někde kliku. A kde asi tu kliku má. Docela by mne to zajímalo. Klidně uzavřu smlouvu s čertem, když za to nebude chtít nic víc, než mou duši. Ale počká si na ni, ten pacholek jeden čertovská... já se zatím budu ohřívat...
Foto nedošlo, nebo nevím, jak ho vydolovat...
Jo tak teď to vidím, ta macatá čertice. Aha! A já to vzala docela vážně. Tak se omlouvám za svůj příspěvek.
Suzy, koukni se tady.
Ahoj Ladine, tak jsem se koukla. Bože vždyť je to evidentní křáp a je to jasné jako facka. A tam se nechali nachytat staré babky a ještě je to z roku 2008. To jsem si myslela, že dneska jsou lidé už moudřejší. Ta otázka není míněna vážně, někdo si dělá legraci. Ale díky za info. Suzy.
A co to znamená "levný přístroj"? Vždyť to stojí přes osm tisíc!
Který myslíte? Ten levý nebo pravý? 
měl by to být ten praý
foto se ztratilo... 
omlouvám se... foto už se objevilo... ale stejně nerozumím, o co vlastně jde... 
ahá... už to chápu... čertice vlevo vás zahřeje... 
Dříve to bylo běžné,funguje to i dnes,že se lidé zahřívají rvačkou.Pokud tedy máš něco jiného na odkaz ,tak to prozraď.
tohle bývalo na petrolej...
www.mujdum.cz/rubriky/interier/japonska-kamna-na-vasi-chalupu_1079.html
Kamna na petrolej jsme měli doma v roce 1962. Jmenovala se VESUV, moc netopila, lehce smrděla a občas v nich petrolej zabublal. Ještě existoval typ PETREX, ta byla velmi podobná těm japonským. Takže nic nového pod japonským sluncem.
Jestli třeba nemysleli tu,,štětku" vlevo.Za peníz,co s ní prošustrujete bude asi ukrutně pekelné horko.
No co si budem vykladat uz jen ten napis KVALITA Z JAPONSKA mluvi za sebe...
Když je to "kvalita z Japonska", tak to oni v tom asi exportují přebytečné teplo z Fukušimy.

50kč za "spešl" petrolej, to je láce. A petrolejky za 15.000kč taky. proti Pohodám, snad je to, že to asi nesmrdí. Ale jak je to se spotřebou kyslíku v uzavřených prostorách jsem se na těch stránkách nedočetl.
Funguje to, sehnat si ženskou, lehnout vedle toho a jet co to dáááá a co nejdéle
Na takovej drek z Japonska bych asi nespolehal.
Ale reklamu mají perfektní,skoro by si člověk mohl myslet,že to je přímo andělský výrobek.Doporučil bych to hnutí"DUHA"
JABRAKA
Po přečtení knih od japonských a čínských spisovatelů, jsem si všimla, že na fotkách z Japonska a Číny nejsou na domech komíny. Všimli jste si? Třeba v Zakázaném městě nezavadíš o komín. A mají tam zimu, jaká je u nás. A hory a papírové zdi s papírovými okny. Je to podivný kraj, s podivnými zvyky.
Vzpomínáte si na film Gejša a na pohled na celé zasněžené město? Žádný komín, žádný proužek kouře.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz