Existuje v ČR přeposílání pošty do zahraničí?

Autor: podlipak Datum: 07.02.12 17:38 odpovědí: 6

Jedu na 2 roky pracovně do zahraničí, do Číny. Zjišťoval jsem, ale Česká pošta zásilky do zahraničí neumí přeposílat. Nechci mít problémy s nedoručenou poštou a mít přeplněnou schránku. Rodiče už nemám a jsem singl. Sousedy nechci otravovat s tím, aby mi chodili na poštu pro doporučená psaní nebo do schránky. Nevíte jak na to?

Upozornění
Tato otázka je 103 dnů bez odpovědi a proto byla uzavřena.
Máte-li podobnou otázku, a nenašli jste vhodnou odpověď, založte novou otázku.

Seznam odpovědí:
Pro zobrazení struktury odpovědí klikněte zde

Odpovědi na otázku:
Autor: buss®
Datum: 07.02.12 17:40
Předmět: RE: Existuje v ČR přeposílání pošty do zahraničí? 

Co o to, ona to pošle, ale kdo to zaplatí?

Ohodnoceno: 0x

Autor: podlipak
Datum: 07.02.12 18:02
Předmět: RE (2x): Existuje v ČR přeposílání pošty do zahraničí? 

já bych si to zaplatil. ale komu, kolik a jak? česká pošta přeposílá jenom po ČR a to mi je na nic

Autor: jjjlll®
Datum: 07.02.12 20:49

A co si tu službu soukromě u někoho zaplatit. Za mnou kdyby s něčím podobným přišel soused tak se určo dohodnem.

Datum: 09.02.12 10:06

děkuji, to byste byl moc laskavý. ale v mé momentální situaci to se sousedy bohužel nepřipadá v úvahu. brouzdal jsem po internetu a našel soukromý p.o.box24, tak se u nich zastavím

Autor: lui®
Datum: 07.02.12 20:50

Zařiďte si úřední doručovací adresu tam kde budete. Do číny. Vyřešíte tak minimálně úřední poštu, veškerou úřední poštu jsou úřady povinny doručovat na tuto adresu, pokud ji máte nahlášenou. A prověříte, jak to funguje.

Datum: 09.02.12 10:04

no to jsem si říkal, že by mi stačila zřídit osobní datová schránka... na ty úřední věci..

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz

Této konkrétní otázky

RSS Poradte.cz

Copyright © 2004-2012 Hups.cz. Všechna práva vyhrazena.
Poradte.sk - internetová poradňa | Píše.cz - založte si nový blog | Rychlehry.cz - nejlepší online hry | ProTebe.cz - vyznání lásky | Nepíše.cz - archiv článků