Bambusové prkénko

Autor: danyb Datum: 07.02.12 12:16 odpovědí: 9

Dobrý den, je zde někdo kdo má zkušenosti s používáním bambusového prkénka?

Děkuji. D.

Upozornění
Tato otázka je 104 dnů bez odpovědi a proto byla uzavřena.
Máte-li podobnou otázku, a nenašli jste vhodnou odpověď, založte novou otázku.

Seznam odpovědí:
Pro zobrazení struktury odpovědí klikněte zde

Odpovědi na otázku:
Autor: hankauk®
Datum: 07.02.12 12:32
Předmět: RE: Bambusové prkénko 

Dany, nevím, co přesně chcete vědět, ale bambusové prkénko bude stejné jako každé jiné. Já mám z bambusu vál a jsem s ním spokojená.

Ohodnoceno: 0x

Autor: suzymon®
Datum: 07.02.12 12:40

Já koupila bambusové prkénko kuchyňské, v Penny. Bylo dost drahé přes dvě stovky. Předpokládala jsem, že vydrží a pokladní lístek jsem vyhodila. Nevydrželo. Ani po půl roce se začalo jakoby štípat a nakonec se to celé rozpadlo na několik kusů. Reklamaci neuznali, neměla jsem lístek z pokladny. Už bych nic tako nekoupila. Asi bude záležet na kvalitě zpracování, ale jak to poznat?

Autor: aaaaaa
Datum: 07.02.12 12:46

bambus, když už do kuchyně tak do jídla. Ovšem ani to není u nás obvyklé.

Prkénka tu máme naše, buková, tomu věřím, bambusovému prkénku bych nevěřil. A zkušenost vedle s válem, no budiž, sice mi trochu uniká v čem je to lepší, ale vál a prkénko, to je úplně jiné používání. Navíc když si představím jak to tam někdo šmudlá za dolar na den a pak to dva měsíce pluje v kontejneru a pak kamion ... ale to je z jiného soudku.

Autor: ann®
Datum: 07.02.12 12:52

Mám osobně to větší bambusové a žádný zázrak to není vypadá sice pěkně, ale to především pro to, že je z výroby olejováno a to i průběžně doporučují. Nikterak tvrdší mi nepřijde, nože mám neustále udržované ostré a tak jsou na prkénku "řezy" vydět nakonec jsem se rozhodla, tím že stálo nemalé peníze, že na něm budu krájet jen peřivo a tak trochu mi dělá parádu v kuchyni. Kupte prkénko klasické z tvrdšího dřeva a neprohloupíte

Autor: dery®
Datum: 07.02.12 14:45

Já mám bambusové prkýnko několik let a je výborné - nekroutí se (jako některá dřevěná) a jde velice snadno umývat. (na dřevěných mám rýhy, ve kterých se usazuje nepořádek, u bambusového ne)

Autor: dobrak
Datum: 07.02.12 15:51

Také mám bambusové prkénko už 3tím rokem a je stále v pořádku ,sere se z něho pořád stejně dobře

Autor: aloisb®
Datum: 07.02.12 17:46
Předmět: RE (2x): Bambusové prkénko 

Tak se modli, aby Tě neštíplo do zadku )

Ohodnoceno: 1x

Datum: 08.02.12 14:33

Před 4,5 roky jsem si koupila bambusové prkénko od Tescomy s 4letou zárukou a jsem s ním do teď maximálně spokojená. Vloni jsem koupila extra levné neznačkové a hned se mi zkroutilo, takže se nabízí otázka, v čem je rozdíl?

Autor: suzymon®
Datum: 08.02.12 17:03
Předmět: RE (2x): Bambusové prkénko 

No vidíte, Vy máte dobrou zkušenost a já bych od Teskomy už nekoupila ani párátka. Koupila jsem tam pánev za tisícovku, absolutně nesplňuje ty chvalozpěvy prodavačky. Pak jsem tam koupila obyčejné struhadlo čtyřboké, po necelém roce vypadlo držadlo a struhadlo se při strouhání kroutí, koupila jsem tam dva nože a nejdou vůbec nabrousit, jsou prostě tupé... A tím jsem skončila. pro mne jsou výrobky od nich nekvalitní.

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz

Této konkrétní otázky

RSS Poradte.cz

Copyright © 2004-2012 Hups.cz. Všechna práva vyhrazena.
Poradte.sk - internetová poradňa | Píše.cz - založte si nový blog | Rychlehry.cz - nejlepší online hry | ProTebe.cz - vyznání lásky | Nepíše.cz - archiv článků