Možnost dotací na zateplení

Autor: josef1961 Datum: 05.02.12 11:10 odpovědí: 2

Dobrý den,chtěl bych se zeptat,zda existují dotace na zateplení okálu.Máme okál 104 BP s dadatečně dodělávaným podkrovím.Okál byl stavěn v roce 1992 a od té doby je v takovém stavu jak byl postaven akorát bylo dodělávané svépomocí podkroví.Předem děkuji za odpověď.S pozdravem Tyml Josef Blovice

Upozornění
Tato otázka je 98 dnů bez odpovědi a proto byla uzavřena.
Máte-li podobnou otázku, a nenašli jste vhodnou odpověď, založte novou otázku.

Seznam odpovědí:
Pro zobrazení struktury odpovědí klikněte zde

Odpovědi na otázku:
Autor: zajda888®
Datum: 13.02.12 11:58
Předmět: RE: Možnost dotací na zateplení 

Myslím,že do konce roku 2012 existuje program Zelená úsporám,do něhož spadá i příspěvek na zateplení.

Na Vašem místě bych zkusil najít na internetu pár firem,které zateplení provádí a pokud budete mát štěstí,firma za Vás může zpracovat a vyřídit žádost.

Já se takhle zajímal o zateplení střechy a hned první firma,na kterou jsem na internetu narazil,mi to nabídla.

Ale informace,kterou jsem uvedl,pochází pouze od nich,já ji neověřoval.

Ohodnoceno: 0x

Autor: macek71®
Datum: 13.02.12 14:57
Předmět: RE (2x): Možnost dotací na zateplení 

Zajímal jsem se o tuto problematiku minulý týden.Psal jsem paní,která je uvedená v kontaktech ( http://www.zelenausporam.cz/sekce/595/krajska-pracoviste/ ) a ty odepsala,že pro tento rok je zel.úsporám zastavena.Tak mi je divné,že mnoho firem tuto " službu " stále nabízí.

Ohodnoceno: 0x

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz

Této konkrétní otázky

RSS Poradte.cz

Copyright © 2004-2012 Hups.cz. Všechna práva vyhrazena.
Poradte.sk - internetová poradňa | Píše.cz - založte si nový blog | Rychlehry.cz - nejlepší online hry | ProTebe.cz - vyznání lásky | Nepíše.cz - archiv článků