| registrace |
| hodnosti |
| výhody registrace |
| ztráta hesla |
| moje stránka |
| nastavení uživatele |
| ohodnocené odpovědi |
| oblíbené otázky |
| odpovědi na mail |
| moje otázky |
| které jsem založil(a) |
| do kterých jsem přispěl(a) |
| které jsem neviděl(a) |
| Plus+ |
Dobrý den,
mám byt v OV a potřeboval bych zjistit přibližnou momentální tržní cenu. Je to 3kk s lodžií o velikosti 54m, 1 podlaží, výtah, panelový dům zateplen, nové stoupačky, střecha. Byt v původním stavu, plastová okna, wc samostatně. Byt se nachází v Praze 4 Krč 8 min.metro Kačerov.
díky za odpovď.
Prodávala jsem dům v Kolíně. A když jsem chtěla zjistit přibližnou cenu ještě před nabídkou, tak jsem prohlížela nabídky realitních kanceláří s podobnou nemovitostí v Kolíně a okolí. Řekla bych, že je to nejlepší vodítko pro stanovení předběžné ceny. U nabídek je fotogalerie i stručný popis a z toho můžete vycházet. 
Nejlepší je pan Google,
V Praze pořídíte nový byt průměrně za 2 222 eur za metr čtverečn
Zdroj:http://ekonomika.idnes.cz/cen…c=A090619_174313_cbclanky_web
JABRAKA
Také můžete pozvat realitku a ta vám odhadne cenu, za kterou je byt prodejný. Samozřejně nic nebudete podepisovat, necháte si čas na rozmyšlenou a pak se již neozvete a prodáte si byt sám.
myslím, že na realitních serverech v pohodě najdete stejný typ bytu vč. jeho ceny.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz