Jak otevřít zámek bez hesla

Autor: nat* Datum: 01.02.12 17:31 odpovědí: 6

Ahoj.

Mám kufr, který má zámek na heslo a já to heslo zapoměla. Nevíte někdo jak ten zámek zprovoznit?

Upozornění
Tato otázka je 109 dnů bez odpovědi a proto byla uzavřena.
Máte-li podobnou otázku, a nenašli jste vhodnou odpověď, založte novou otázku.

Seznam odpovědí:
Pro zobrazení struktury odpovědí klikněte zde

Odpovědi na otázku:
Autor: solenza®
Datum: 01.02.12 17:33
Předmět: RE: Jak otevřít zámek bez hesla 

Pilkou.

Ohodnoceno: 0x

Autor: aaaaaa
Datum: 01.02.12 17:39

co samé nuly, to bývá přednastaveno, na některé typy zámků stačí jít s citem, točit, zkoušet a potupně to zapadává.

Jestli je to klasika, 3 čísla, je to na chvíli, při televizi, otočit, cvak, otočit, cvak a než skončí ordinace tak je otevřeno.

Autor: nat*
Datum: 01.02.12 18:06
Předmět: RE (2x): Jak otevřít zámek bez hesla 

Jo je to na 3 čísla, jenže problém je, že cvaka při každém otočení.

Autor: snehulak
Datum: 01.02.12 18:32

Jak píše aaaaaana druhém řádku-vyzkoušet všechna čísla, možností je jen 1000 (od 000 do 999), to za půl hodiny projedete.

Autor: jabraka®
Datum: 01.02.12 18:37

Tyto zámky běžně otvírám tak,že tahám za západku a přitom odzadu pomalu otáčím ciferníkem.V jednom místě cítím schůdek.Pak pokračuji dalším kotoučkem.Většinou se mi podaří akce do 5 minut.

JABRAKA

Ohodnoceno: 0x

Autor: babajaga®
Datum: 02.02.12 13:37

Na svém kufříku jsem měla pokaždé jenom 314. Proč? protože PÍ - LUDOLFOVO ČÍSLO, člověk jen tak honem nezapomene! Jaga.

Ohodnoceno: 1x

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz

Této konkrétní otázky

RSS Poradte.cz

Copyright © 2004-2012 Hups.cz. Všechna práva vyhrazena.
Poradte.sk - internetová poradňa | Píše.cz - založte si nový blog | Rychlehry.cz - nejlepší online hry | ProTebe.cz - vyznání lásky | Nepíše.cz - archiv článků