Převzetí balíku jinou osobou?

Autor: adf Datum: 31.01.12 16:37 odpovědí: 4

Kdyý mi někdo pošle obchodní balík a já nebudu doma, může to pošta podle pravidel předat někomu jinému?

Upozornění
Tato otázka je 111 dnů bez odpovědi a proto byla uzavřena.
Máte-li podobnou otázku, a nenašli jste vhodnou odpověď, založte novou otázku.

Seznam odpovědí:
Pro zobrazení struktury odpovědí klikněte zde

Odpovědi na otázku:
Datum: 31.01.12 17:03
Předmět: RE: Převzetí balíku jinou osobou? 

Obchodni balik uz samostatne nefunguje, dneska uz musite mit na to smlouvu.

No a jinak, pokud je to do jen do vlastnich rukou tak ne. V pacnem pripade to doma daji asi kazdemu.

Ohodnoceno: 0x

Autor: viky®
Datum: 31.01.12 17:17

V paneláku to pošťák předá třeba v patém patře, tomu co je doma. Tím to pro něj končí. Běháte a sháníte.

Autor: hahanaj
Datum: 31.01.12 19:54

u nás poštovní balíky domů nevozí ..musíme si pro ně na poštu takže musí ten , komu je balík určen

pouze vhodí do schránky lístek

Autor: promon®
Datum: 31.01.12 22:49

Neznám přesně pravidla, ale jelikož mě firma často zasílá náhradní díly domů, tak z praxe prohlašuji, že balík často předá sousedovi, ať jednomu, či druhému. Funguje to k obapolné spokojenosti, někdy zase já, či manželka přebíráme balíky pro sousedy. Důležitý fakt - se sousedy vycházíme v naprosté pohodě.

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz

Této konkrétní otázky

RSS Poradte.cz

Copyright © 2004-2012 Hups.cz. Všechna práva vyhrazena.
Poradte.sk - internetová poradňa | Píše.cz - založte si nový blog | Rychlehry.cz - nejlepší online hry | ProTebe.cz - vyznání lásky | Nepíše.cz - archiv článků