Myčka nesuší nádobí

Autor: jim® Datum: 28.01.12 08:35 odpovědí: 3

Dobrý den,nevíte prosím někdo proč mi myčka někdy neusuší nádobí? Mam již 6 let,nikdy nezlobila,zkoušela jsem dávat i ruzné programy-někdy suší,někdy ne,myje dobře-značka AEG,používám sul prášek a leštidlo,někdy i tablety děkuji

Upozornění
Tato otázka je 113 dnů bez odpovědi a proto byla uzavřena.
Máte-li podobnou otázku, a nenašli jste vhodnou odpověď, založte novou otázku.

Seznam odpovědí:
Pro zobrazení struktury odpovědí klikněte zde

Odpovědi na otázku:
Autor: hangar®
Datum: 28.01.12 13:16
Předmět: RE: Myčka nesuší nádobí 

Krátké programy nesuší anebo jen velmi málo...

Studené programy susší špatně...

Někdy na AEG odchází relativně brzy motorky turbosušení a někomu se zdá že myčka nešuší...

doplněno 29.01.12 20:44:

Aby nádobí bylo suché je třeba myčku ideálně hned po mytí otevřít.. nechat hodinu zavřené to je dost na pytel...

Ještě mě napadá kolísající napětí sítě či tlaku vody anebo je to prostě někde přicpané a labyrint nedobře ochlazuje vzduch...

Ohodnoceno: 0x

Autor: sasamed®
Datum: 29.01.12 18:10
Předmět: RE: Myčka nesuší nádobí 

Musím u myčky po skončení mytí otevírat dvířka, nádobí při zavřených zůstane mokré. Možná je problém v tom.

Ohodnoceno: 1x

Autor: jim®
Datum: 29.01.12 20:33
Předmět: RE (2x): Myčka nesuší nádobí 

No já nevím,v návodu se píše nechat dvířka po mytí hodinu zavřená-to dělám.

Dnes jsem opět myla na stejný program a nádobí krásně suché-včera uplně mokré-takže si myslím,že to turbo motorek nebude,to by sai nesušila vubec-nebo ne?

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz

Této konkrétní otázky

RSS Poradte.cz

Copyright © 2004-2012 Hups.cz. Všechna práva vyhrazena.
Poradte.sk - internetová poradňa | Píše.cz - založte si nový blog | Rychlehry.cz - nejlepší online hry | ProTebe.cz - vyznání lásky | Nepíše.cz - archiv článků