| registrace |
| hodnosti |
| výhody registrace |
| ztráta hesla |
| moje stránka |
| nastavení uživatele |
| ohodnocené odpovědi |
| oblíbené otázky |
| odpovědi na mail |
| moje otázky |
| které jsem založil(a) |
| do kterých jsem přispěl(a) |
| které jsem neviděl(a) |
| Plus+ |
dobry den. mam problem s napustacim zariadenim do wc. ked splachnem tak sa vobec nevypina a nakoniec voda preteka sama do zachodu. uz som to cele rozobvral vycistil a stale nic sa nezmenilo. ma niekto stymto skusenosti? jedine co viem spravit kupit novy mechanizmus ale mozno niekto vie aj nieco ako sa to da opravit inak. za prispevky vopred dakujem
Dobrý den, těch splachovačů je nepřeberné množství, tak že nevíme jaký typ zrovna máte.
Třeba takovýhel?
Oprava kombi záchodu na vlastní kůži: někdy pomůže jen vyčištění - iDNES.cz

Vymněnit membránu, ale nakonec je lépe koupit nový, páč kolikrát to nepomohlo.
Třeba máte jen vadný plovák, při puštěném ventilu plovák zvedněte, zda voda přestane téct do nádržky.

Pokud budete kupovat nový, kupte takovýhle kovový, plastové jsou jen k rozčílování, čím složitější tím horší. Nejlepší byli ty starodávné, tam se mněnil je gumový váleček.
Tohle je boční, pokud máte spodní přívod, musíte koupit spodní.

Zajeď do Myjavy a omlať jim to tam o hlavu,protože vyrábí zmetky.Ten šmejd vydrží tak 3roky a žádné čistění nepomůže,je tam špatná gumička za jeden grosch.A nedá se koupit.
Ale dá, je to celá sada do T2334 a stojí 38,- Kč 
Nevim, co tady resite, kdyz porad jeste nevite jaky tam ma typ.
Zkus vložit nad membránu, co uzavírá vodu, vložit kolečko o síle asi 0,3 mm. Jinak řečeno - snížit výšku nadzvedávání membrány. Ta světlá, co je vyobrazená ve druhém příspěvku moc dobrá není, lepší je černé barvy - gumová.
presne ako pisete je to ten smejd z myjavy.
moje zkušenost, vodním kamenem zanesený nebo vadný napouštěcí ventil nevyčistíte a neopravíte. Kupte nový. Já to tak jednou za pár let dělám.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz