| registrace |
| hodnosti |
| výhody registrace |
| ztráta hesla |
| moje stránka |
| nastavení uživatele |
| ohodnocené odpovědi |
| oblíbené otázky |
| odpovědi na mail |
| moje otázky |
| které jsem založil(a) |
| do kterých jsem přispěl(a) |
| které jsem neviděl(a) |
| Plus+ |
Dobrý deň.
Na chalupe mame v jednej izbe stare pokrútené dosky na podlahe. Podklad je len nejaky piesok, možno hlina. Chceme to vyhodiť, spodok vysypať makadamom a urobit riadnu betonovu podlahu a na nu dať plavajucu podlahu.
Chcel by som od vás radu: 1. Akú hrúbku makadamu a betonu treba? Akú hydroizolaciu a kam ju dat? Ideme na to správne, alebo by ste urobili niečo inak?
Ďakujem. PIDKO 
Mnohokrát se to tu probíralo,tady jsou odpovědi http://www.poradte.cz/vyhledej/?cx=partner-pub-6005638369389360%3Aw5z6k6-dkqt&cof=FORID%3A11&ie=windows-1250&q=nov%E1+podlaha&sa=Hledat
Zdravím, jestli se jedná opravdu o chalupu, která není celoročně obývaná, pak plovoucí podlahu nedoporučuji. Je choulostivá na vlhko, musíte v zimě temperovat, aby se nevyboulila. Také jsme na chalupě dělali nové podlahy- vykopat, makadam, beton, karisíť, polystytren, beton, mirelon, plovoučka. Dnes bych dala PVC nebo podobný materiál typu lino, mají pěkné dekory dřeva a byla bych bez starosti.
Já bych udělal něco jinak - a víte co? Nedával bych tam plovoučku
Plovoučka se dle mého skromného názoru na chalupu příliš nehodí. Nechcete si připlatit něco málo peněz a raději zkusit něco kvalitnějšího a tradičnějšího?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz