Jak odstranit autofolie

Autor: mark33 Datum: 23.02.12 08:05 odpovědí: 11

Teď se po tom hodně jde, ty přední mám tmavší než mají být, poradí mí někdo jak je snadno odstranit, děkuji za odpověď.

Seznam odpovědí:
Pro zobrazení struktury odpovědí klikněte zde

Odpovědi na otázku:
Autor: pecenkav®
Datum: 23.02.12 08:10
Předmět: RE: Jak odstranit autofolie 

Asi tak, jako se sundava dalnicni znamka.

Ohodnoceno: 0x

Autor: dakon®
Datum: 23.02.12 08:25

Nahrejte okno na vyssi teplotu treba fenem, potom se budete muset vyporadat s pipadnym lepidlem, tam uz testovat. Vyzkousejte to nejdriv na kousku. Na lepislo zkuste treba lih, nebo benzin

Autor: kalabove®
Datum: 23.02.12 08:49

Jde to DOCELA dobře žiletkama. Kdy ji jakoby nakrojíte a táhnete. Je to dost o zručnosti, já ji stáhla na dvakrát a přítel ji stahoval po kouskách, je fakt, že nám na oknech zůstalo lepidlo a ne málo, prostě celý okno, jednolitá vrstva.

Myslím, že jsme to drhli nějakým benzinem asi za 100,- v tescu... a to cca. 1,5 hodiny a stejně je u spolujezdce ještě nedodělaný kousek... No co, aspoň nám už za to páni policisti nehrozí pokutou... Taky nám ale zůstal vždycky kousek folie v místech, kam jsme se nedostali... pokud nechcete řešit takové problémy a být přiotrávený z benzínu, tak bych se zeptala někde, kde ty folie lepí, určitě Vám poradí odborněji.

Autor: jesse®
Datum: 23.02.12 11:17

Taky záleží, co je to za auto...někdy vyjde líp koupit okna z druhé ruky a vyměnit kus za kus.

Datum: 23.02.12 11:48

horkovzdusna pistole a pak umejt benzinem prace asi na hodinu na cele auto

Autor: mark33
Datum: 24.02.12 14:53
Předmět: RE (2x): Jak odstranit autofolie 

Tak jsem nakonec použil horkovzdušnou pistoli. Sejmout folie šlo celkem snadno (přední škla cca 10-15 min. Ale to poje...ý lepidlo, to jde snad jen toulenem a aji tak je to drbačka.

Datum: 24.02.12 19:41
Předmět: RE (3x): Jak odstranit autofolie 

staci i benzin nechat pusobit a pak hadrem drhnou az se udelaji zmolky a pak nednou nacisto, ja parkrat sundaval nekvalitni folie a to byl masakr vubec nesly dolu nevim co to bylo za lepidlo

Datum: 27.02.12 09:34
Předmět: RE (4x): Jak odstranit autofolie 

benzín právě nemůžeš nechat působit, ten hned vyprchá, toulenovej čistič a pak furt namáčet a čistit dokola, jediný co jsem ještě nezkusil jsou Cif a podobný přípravky třeba na nádobí atd. ale to je asi blbost

Datum: 27.02.12 13:25
Předmět: RE (5x): Jak odstranit autofolie 

technickej v tehle teplotach co jsou nevyprchá tak rychle pokud neni sklo horke , a nastrikat rozprasovacem silnou vrstvu a je to folii jsem sundaval opravdu hodne , protoze na sve auta davam jem brushol a ne ty levne tak je musim pokazde sundat

Datum: 27.02.12 19:25
Předmět: RE (6x): Jak odstranit autofolie 

já jsem to s ním fakt zkoušel a stálo to vážně za houby, jinak bych to nepsal, já jsem nechával dělat ty folie loni, pravda u nejlevnější firmy...ale že to bude tak držet jsem nečekal

Autor: magdon®
Datum: 23.02.12 12:03

Když jsem koupil auto, byly velmi tmavé fólie i na bočních předních oknech. Šlo mi to dost na nervy a tak jsem je strhával ještě cestou z bazaru. Šlo to poměrně snadno i bez použití jakéhokoliv nástroje. Na skle zůstaly jen malé zbytky lepidla, které šly umýt technickým benzínem.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz

Této konkrétní otázky

RSS Poradte.cz

Copyright © 2004-2012 Hups.cz. Všechna práva vyhrazena.
Poradte.sk - internetová poradňa | Píše.cz - založte si nový blog | Rychlehry.cz - nejlepší online hry | ProTebe.cz - vyznání lásky | Nepíše.cz - archiv článků