| registrace |
| hodnosti |
| výhody registrace |
| ztráta hesla |
| moje stránka |
| nastavení uživatele |
| ohodnocené odpovědi |
| oblíbené otázky |
| odpovědi na mail |
| moje otázky |
| které jsem založil(a) |
| do kterých jsem přispěl(a) |
| které jsem neviděl(a) |
| Plus+ |
Prosím o radu!Pažout 106 nafta 1.4 rok 1994 z ničeho nic se netočí startér,světla nesvítí,svíčky nežhaví, jen při otočení klíčku se pod přístrojovkou někde ozve pocvakávání jako kdyby špatně spínalo relé nebo podobně.Vyndal jsem relé žhavení a pak namontoval zpátky a najednou to šlo.Dnes opět nejde.Zase to samé.Může relé žhavení způsobit i to,že nesvítí světla?Nebo čím to je?Kdyby to byla špatná spínací skřínka tak by alespon svítila světla,nebo ne?
co třeba vybitá baterka,i jen slabá může způsobovat problémy.
Baterkou to není!Pak to najedno šlo i bez problémů nažhavit i nastartovat.Dneska opět nic!
Může to být špatná kostra?Ale to by snad alespon fungovaly světla
Pokud je špětná kostra, tak světla taky nesvítí nebo jen slabě a poblikávají. To pocvákavání by tomu odpovídalo.
Nejspíše se jedná o přechodové odpory někde na zemnících vodičích.Mělo by stačit přívody z baterie do startéru a připojení mínusu ke karoserii vyčistit a přitáhnout.
JABRAKA
Já to vidím na baterii. Vybít se může kdykolik zvlášť v takovémlhe mrazivém počasí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz