Pásy favorit

Autor: jirkafavorit Datum: 08.02.12 21:48 odpovědí: 6

Dobrý den mám problém se zadními pásy u škody favorit,mněl jsem tam staré rozbyté cose nenavíjeli tak jsem se rozhodl abych mohl vozit lidi vzadu pásy vymněnit,skusil jsem už pásy ze dvou aut které jsem vyzkoušel a šli,ale při namontování do mého favoritu,pásy se špatně,trhavě vyvíjí,opačné navíjení jde dobře.Chci se zeptat jestli mi může někdo poradit ,jestli stím půjde něco dělat,předem děkuji.

Upozornění
Tato otázka je 103 dnů bez odpovědi a proto byla uzavřena.
Máte-li podobnou otázku, a nenašli jste vhodnou odpověď, založte novou otázku.

Seznam odpovědí:
Pro zobrazení struktury odpovědí klikněte zde

Odpovědi na otázku:
Datum: 08.02.12 21:51
Předmět: RE: Pásy favorit 

mate je spravne naklonene? pokud jsou ve statnem uhlu nefunguji

Ohodnoceno: 2x

Autor: gumidek®
Datum: 08.02.12 21:51

Pásy jste tam dával s čeho? Taky s favoritů? Ta kladka nahoře (takové to trojúhelníkové ramínko) by se mělo volně pohybovat, ale mělo by být napevno přišroubované.

doplněno 08.02.12 23:34:

Nejsem si jist, jestli nejdou zaměnit stranově (levý za pravý a naopak) nebo jsou oba stejné pro obě strany.

Autor: jirkafavorit
Datum: 08.02.12 22:09
Předmět: RE (2x): Pásy favorit 

Pásy jsou oboje z formana vypadají stejně,ramínko se volně pohybuje,skoušel jsem je několikrát povolita malinko změnit polohu a nic.

Datum: 08.02.12 21:52

Jiří, vy takový šikula a neporadíte si?

opravdu to je tím naklápěním...je tam závaží...

Autor: jirkafavorit
Datum: 08.02.12 22:22
Předmět: RE (2x): Pásy favorit 

zítra to ještě skusím,děkuji za rady snad to bude fungovat

Autor: endyfrog®
Datum: 08.02.12 23:23

Samozřejmně musíte vyzkoušet polohu pasu v které normálně fungují nastavit tak kdy se uvolní a běžně chodí pokud jsou originál neměl by být problém jen si stím pohrát i jiné pasy by mněly fungovat jen je dobře nastavit .

Ohodnoceno: 0x

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz

Této konkrétní otázky

RSS Poradte.cz

Copyright © 2004-2012 Hups.cz. Všechna práva vyhrazena.
Poradte.sk - internetová poradňa | Píše.cz - založte si nový blog | Rychlehry.cz - nejlepší online hry | ProTebe.cz - vyznání lásky | Nepíše.cz - archiv článků