| registrace |
| hodnosti |
| výhody registrace |
| ztráta hesla |
| moje stránka |
| nastavení uživatele |
| ohodnocené odpovědi |
| oblíbené otázky |
| odpovědi na mail |
| moje otázky |
| které jsem založil(a) |
| do kterých jsem přispěl(a) |
| které jsem neviděl(a) |
| Plus+ |
Dobrý den mám problém se zadními pásy u škody favorit,mněl jsem tam staré rozbyté cose nenavíjeli tak jsem se rozhodl abych mohl vozit lidi vzadu pásy vymněnit,skusil jsem už pásy ze dvou aut které jsem vyzkoušel a šli,ale při namontování do mého favoritu,pásy se špatně,trhavě vyvíjí,opačné navíjení jde dobře.Chci se zeptat jestli mi může někdo poradit ,jestli stím půjde něco dělat,předem děkuji.
mate je spravne naklonene? pokud jsou ve statnem uhlu nefunguji
Pásy jste tam dával s čeho? Taky s favoritů? Ta kladka nahoře (takové to trojúhelníkové ramínko) by se mělo volně pohybovat, ale mělo by být napevno přišroubované.
Nejsem si jist, jestli nejdou zaměnit stranově (levý za pravý a naopak) nebo jsou oba stejné pro obě strany.
Pásy jsou oboje z formana vypadají stejně,ramínko se volně pohybuje,skoušel jsem je několikrát povolita malinko změnit polohu a nic.
Jiří, vy takový šikula a neporadíte si?
opravdu to je tím naklápěním...je tam závaží...
zítra to ještě skusím,děkuji za rady snad to bude fungovat
Samozřejmně musíte vyzkoušet polohu pasu v které normálně fungují nastavit tak kdy se uvolní a běžně chodí pokud jsou originál neměl by být problém jen si stím pohrát i jiné pasy by mněly fungovat jen je dobře nastavit .
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz